Încetează să cauţi oricare alt bărbat, în afară de acesta

Am crezut că băieții buni sunt colacul meu de salvare, care m-ar putea scăpa de o viață personală nereușită.

Deci, mi-am schimbat radical strategia şi am acordat şanse doar băieţielor buni, care îmi promiteau că nu mă vor răni.

Şi ghiciţi ce? Anume aceşti aşa-numiţi băieţi de treabă mi-au rănit inima. Aşa că, am înţeles că nu trebuie să căutăm băieţi buni, ci să punem accent pe alte lucruri. Şi anume:

1. Trebuie să fie gata să se sacrifice pentru tine

Chiar dacă asta înseamnă, pur și simplu, să ieșiţi din oraș sau să călătoriți undeva, în weekend. Dacă el este dispus să-şi petreacă o noapte afară, într-un sac de dormit alături de tine sau să suporte filmul tău preferat la cinema, pentru că nimeni altcineva nu a vrut să meargă cu tine, atunci ai grijă de el…

Nu contează cât de „bun“ este, în cazul în care el nu este dispus să facă toate acestea pentru tine.

2. Eşti o prioritate pentru el

Pentru baieţii frivoli, tu eşti doar o fată frumoasă şi o oportunitate de a petrece timpul, atunci când se plictisesc. Dar pentru persoana care are nevoie de tine, tu ești o prioritate! Pentru el, timpul petrecut cu tine este cel mai important reper, în programul lui. El va planifica întâlnirile și nu va fi, în mod constant – “ocupat”.

3. Este punctual

Meriţi pe cineva, alături de care te-ai simţi importantă pentru el, nu pe cineva care te face permanent să aştepţi.

4. Este modest

Dacă vorbește foarte mult, dar nu face nimic, atunci este doar o aparenţă. Un bărbat care te merită îţi va demonstra asta prin fapte.

5. Poți avea încredere în el

Indiferent cât de bun ar putea părea un bărbat, există un moment subtil în relaţie şi anume încrederea. Poți avea încredere în el? Dacă nu, atunci trebuie să-ţi pui nişte întrebări.

6. Nu este întotdeauna perfect

Dacă el este perfect 24/24 – atunci pare suspect și există o anume explicaţie în acest sens. Cu toții suntem imperfecți. Cu toții avem schimbări de dispoziție. Și dacă el este întotdeauna bun, atunci, cel mai probabil, este că poartă o mască. Dar noi nu suntem aici ca să jucăm jocuri.

Sursa :