Încetează! 6 fraze, care distrug pentru totdeauna relația cu un bărbat

Cu siguranță toate femeile își doresc să construiască relația perfectă cu partenerul lor, în care să domine armonia și iubirea, chiar și după câțiva ani.

Anume din acest motiv este atât de important să nu creezi situații de conflict și să le aplanezi pe cele potențiale. Este foarte important să nu îi spui partenerului cuvinte care îl pot răni, ca cele enumerate mai jos:

”Așa și am știut”

Când femeie spune aceste cuvinte, cu o față nemulțumită, bărbatului îi dispare orice dorință de a face ceva. Prin această frază femeie își umilește partenerul, încercând să pară mult mai  inteligentă în comparație cu el.

Nu uita că bărbatul poate fi și el rănit cu ușurință.

”Nu poți nimic. O să fac singură”

După aceste cuvinte, bărbatul încă mult timp nu va mai dori să facă nimic. Bărbatul trebuie să știe că femeia are nevoie de el, se mândrește cu el și îl admiră. Iar această frază subminează întreg potențialul masculin.

Să îi încredințezi mai des bărbatul sarcini prin casă, iar tu să nu eziți  să îi lauzi munca.

”Îmi pare rău că te-am cunoscut”

Prin aceste cuvinte îți poți distruge întreaga relație. Nu vei putea evita certurile și dezamăgirea din partea partenerului.

”Alții au obținut atât de mult în viață, pe când tu…”

Niciodată să nu îți compari partenerul cu alți bărbați, dacă nu vrei să îl pierzi pentru totdeauna. Nici ție nu ți-ar fi plăcut să fii comparată cu altcineva.

Spune-i direct partenerului ce anume te deranjează la el. În acest mod îl vei motiva să se schimbe.

”Iarăși ai cumpărat un lucru de care nu ai nevoie?”

Evită să îți critici persoana iubită. Acest lucru vă va dăuna relației. Dacă te deranjează una din  acțiunile lui, spune-i despre asta într-un mod cât mai delicat. Demonstrează înțelegere și respect. Asta este foarte important.

”Cine este această femeie?”

Renunță la o gelozie dusă până în extrem. Ea este absurdă. Nu trebuie să îți insulți partenerul, doar pentru că ai niște suspiciuni, care nu au nici măcar un fundament real.

Încearcă să cooperezi mai mult cu partenerul, nu să îi devii inamic. În acest mod relația voastră va deveni una solidă și armonioasă.

Sursa :