fb

Încearcă pentru 24 de ore să accepți tot, indiferent de ce se întâmplă

Încearcă să accepți totul, indiferent de ce se întâmplă. Cineva te-a insultat – acceptă fără a reacționa și urmărește ce se întâmplă.

Dintr-o dată, veți simți un flux de energie pe care nu l-ai mai simțit niciodată. Când cineva te jignește, de obicei, te simți slăbit, pierzi pacea din starea ta de spirit și începi să gândești o răzbunare. Acel om s-a agățat de tine, iar tu te mișca în cercuri.

Zile, nopți, luni, ani de zile nu vei putea dormi, pentru că vei avea parte de vise urâte. Oamenii își irosesc viața pe lucruri lipsite de sens, doar pentru că cineva i-a insultat.

Privește în trecut și amintește-ți ceva. Erai un copil mic, iar profesorul te numea idiot; îți amintești de acest lucru și astăzi, și ții în tine acea supărare. Tatăl ți-a spus ceva… părinții tăi de mult au uitat, și chiar dacă le-am aminti, tot nu ar înțelege despre ce este vorba.

Mama nu s-a uitat la tine cum trebuia, iar rana s-a păstrat deschisă și până acum, iar dacă cineva se atinge de ea, explodezi. Nu ajuta această rană să devină mai mare. Nu-i permite să-ți acapareze sufletul. Douăzeci și patru de ore – doar douăzeci și patru de ore, indiferent de ce se întâmplă, încearcă să nu reacționezi, să nu te împotrivești.

Vei simți din nou acel val de energie, pe care nu l-ai mai simțit niciodată, un nou val de putere, care vine din adâncuri. Trebuie doar să înveți, să simți gustul, să simți cum ți se va schimba viața. Vei râde de toate prostiile comise care te-au lăsat fără puteri, de toate reacțiile, răzbunările prin care te-ai distrus singur.

Nimeni nu te poate distruge în afară de tine; nimeni nu te poate salva dacă nu o faci tu singur.