Înainte să-mi seduci corpul, cucerește-mi mintea

Dragul meu!

Înainte să te apropii de corpul meu, încearcă să mă cunoști. Înainte să mă ai în patul tău, încearcă să mă ai în mintea și inima ta. Înainte să juri că sunt cea mai frumoasă femeie de pe pământ, promite-mi că vei fi bărbatul de care să fiu mândră. Vreau să mă cucerești, nu să mă seduci cu un aer de Don Juan începător. Vreau mintea ta, nu ochii tăi poftind a reliefuri feminine. Vreau sufletul tău lângă sufletul meu.

Dacă mă vrei alături pentru mai mult de-o noapte, încearcă să fii sincer. Apoi să îmi demonstrezi că-ți pasă. Apoi să mă faci fericită. Eu voi înțelege atunci că nu ești ca toți ceilalți. Eu te voi iubi cu adevărat. Nu-mi plac bărbații grosolani, nici profitorii de suflete. Îmi plac cuceritorii, cei care știu cât de mult contează o replică și o faptă ce o urmează. Îmi plac cei care reușesc să mă surprindă. Și atunci crede-mă, nu mă vei surprinde cu mușchii tăi, dar cu mintea ta. Și cu felul în care vei surprinde mintea mea. Fii natural, fii tu. Fii gata să mă iubești.

Am lăsat în trecut bărbații de ocazie. Nu i-am primit în inima mea. Am lăsat și pe cei care îmi arătau cu mâna spre pat. Nu i-am acceptat în viața mea. Am zis că dar un bărbat înțelept mă poate cuceri. Unul care știe cum să potrivească lucrurile, cum să mă facă fericită sufletește, cum să mă păstreze. Unul care va găsi firesc să aibă grijă de mine, de lumea mea. Am zis că un bărbat se cunoaște pe potriva felului său de a suprinde intelectual o femeie și nu m-am înșelat. Acum tu ești alături. Acum mă conving de asta. Dragul meu, fă-mi un compliment pe care să-l păstrez mult timp în inimă. Cucerește-mă cu expresii, cu atitudine, cu caracter. Apoi voi fi a ta pentru toată viața.

Înainte să-mi seduci corpul, cucerește-mi mintea.