Înainte să intri în viața mea întreabă-mă, voi putea să trăiesc după asta fără tine?

Iubitule, te-am așteptat de prea mult timp și nu mai vreau să te uit. Te-am admirat de prea multe ori și nu mai pot să te urăsc. Ți-am cunoscut îngerii când mă iubeai și nu mai știu să îi las.  Mi-ai dat o lume în care doi oameni sunt fericiți și eu sunt unul dintre ei. Mi-ai cucerit un suflet rătăcit și-o inimă ce-ar fi uitat să bată dacă nu erai tu. Dar am suferit înainte și jur că nu aș rezista să mai plece cineva drag din lumea mea. Așa că înainte să fiu a ta pentru o viață sau mai mult, întreabă-mă.

Înainte să te iubesc, întreabă-mă ce aș face eu fără dragostea ta într-o zi, când tu nu vei mai fi? Ce-aș mai cânta, ce-aș mai dori, ce-aș mai trăi? Cum aș putea uita toate amintirile cu tine fără să sufăr? Nu aș putea, nu aș uita. Vreau doar să mă iubești și tu.

Înainte să te cred omul meu, întreabă-mă cum voi lăsa alți oameni în viața mea, după ce vei pleca? Cum voi trăi alături de cineva, simțindu-mă singură, fără tine? Întreabă-mă ce va fi după, dacă tu vei dori să ieși pe ușa din spate. Nu vreau prea mult, vreau doar să mă crezi și tu omul tău. Al tău.

Înainte să spun da, întreabă-mă cum mă voi simți, când vei spune nu? Cum voi accepta pe unii? Cum voi refuza pe ceilalți? Vreau să mă întrebi cu sinceritate, să știi că dragostea noastră nu e pe-o zi și nici pe bucăți. Te-am așteptat prea mult ca să mai învăț să trăiesc de la început. Vreau să continui, cu tine. Vreau să mă întrebi de noi, de dragoste, de viitor. Vreau să știi cât e de sincer, de frumos, de acum. Vreau să nu vreau doar eu, să vrei și tu. Să mă întrebi, știind răspunsul.

Înainte să intri în viața mea întreabă-mă, voi putea să trăiesc după asta fără tine?