În viață vor fi oameni pe care îi vei iubi şi oameni pe care nu-i vei putea ierta

În viață întâlnim tot felul de oameni. Unii sunt minunați și ne lasă amintiri frumoase, ne pansează rănile, ne fac viața mai împlinită. Alții sunt reci și provoacă durere intenționat, ne mutilează sufletul, ne calcă inima în picioare şi apoi pleacă. Dar toți aceşti oameni ne învață câte ceva.

Datorită lor evoluăm şi înțelegem mai bine viața. Celor care ne-au făcut fericiți trebuie să le mulțumim. Celor care nu au ştiut să ofere nimic, la fel trebuie să le fim recunoscători, pentru că datorită lor am realizat cum nu trebuie să fim noi. Fiecare poveste și fiecare om din spatele acestei povești este o lecție, poate cea mai importantă lecție. Dezamăgirile ne ajută să prețuim mai mult, despărțirile ne învață să iubim mai mult, rătăcirile ne provoacă să fim noi mai corecți.

Nu uitați! În viață vor fi oameni pe care îi vei iubi şi oameni pe care nu-i vei putea ierta. Să nu urăști nici pe unul din ei, să nu le porți pică. Rămâi tu, femeia sau bărbatul care a învățat ceva din fiecare amintire și din fiecare regret. Apoi iubește sincer și fii un om fericit.

Cu drag , Mary!