În viața unei femei nu există bărbați ocazionali!

Majoritatea femeilor doresc să întâlnească omul potrivit. Mai mult decât atât, cred că a întâlni bărbatul visurilor nu depinde de ele – aceasta e o coincidență a sorții. Eu nu sunt de acord cu această părere.

Această gândire face ca femeia să fie egoistă, naivă, seducătoare. Oricine, numai nu o femeie adevărată. Continuând să gândească în acest mod, femeia este mereu în căutare, seduce, luptă, așteaptă în zadar, cade în depresie – ceea ce este interzis unei adevărate femei.

Sunt convinsă că oricare bărbat din viața unei femei nu este o simplă întâmplare. În viața ei apare bărbatul care îi va face față atât pe plan spiritual, cât și moral.

Dacă ea nu se respectă – în viața ei va veni bărbatul care o va manipula.

Dacă nu știe ce vrea cu adevărat de la viață, bărbatul de lângă ea nu o va încuraja să facă ceea ce-i place cu adevărat.

Dacă este ușor de dominat – va fi dominată.

Dacă este depresivă – va avea un bărbat care o va conduce într-o depresie.

Tot ce se întâmplă în interiorul nostru se reflectă prin evenimente, oameni, prieteni și mai ales prin omul cel mai apropiat. Toate acestea se întâmplă pentru ca femeia să-și învețe lecțiile și să acumuleze acele calități de care duce lipsă. Nu are curaj – bărbatul o va descuraja. Nu are un scop – cel de alături o va induce în eroare. Se subestimează – bărbatul de lângă ea nu o va prețui și o va insulta.

Și invers: cu cât mai mult femeia are încredere în sine, este plină de viață, optimistă, se cunoaște pe sine însăși – cu atât își va găsi un bărbat care o va iubi, o va încuraja și va crede în ea. Bărbatul – este omul care reflectă starea sufletului ei. Cu cât mai mult îți vei cunoaște emoțiile, sufletul și obiectivele, cu atât mai multe șanse vei avea, ca în viața ta să apară bărbatul potrivit.

Urmăriți femeile nefericite, cele care au avut mai multe relații eșuate și divorțuri. De obicei bărbații de lângă ele sunt la fel. În cazul în care primul a fost alcoolic – al doilea e leneș. Al treilea – bolnav, iar al patrulea e băiatul mamei. Asta înseamnă că femeia doar astfel de bărbați atrage în viața sa. De ce? Deoarece lumea ei interioară este distrusă și nu este pregătită să accepte un bărbat puternic și grijuliu. Ea încă nu este vindecată, nu se acceptă așa cum este, de aceea atrage tiranii și trădătorii. Acești bărbații sunt reflecția interiorului său. Atitudinea pe care o are față de ea joacă un rol important, deoarece cu aceeași ochi o va privi bărbatul din dreapta sa.

Iubirea există doar între doi oameni indepedenți, nu și între două suflete suferinde. Dacă investești timp și energie pentru tine – niciodată nu vei pierde. Fiecare femeie mai înainte de toate trebuie să se gândească la ea, să se iubească și să se aprecieze.