În relația dintre un bărbat și o femeie nu trebuie să fie o părere străină sau sfaturi străine. Dintr-o parte nu este mai clar. Dintr-o parte e cu mai multă invidie

Dacă vă iubiți și decideți într-o zi să fiți împreună, atunci fiți voi doi și numai voi, altfel riscați să spuneți peste ceva timp că a fost o decizie proastă.

Dacă ceea ce trăiți se numește relație, trăiți-o firesc și împreună, fără a lăsa să intervină păreri, dorințe și concluzii din afară. Nu se înlocuiește, se iubește mai mult.

Dacă aveți careva neînțelegeri, discutați în doi. Nu vă chemați prietenii, pentru că ei nu știu ce știți voi și nu simt ce simțiți voi. Nu transformați comunicarea în circ cu mai mulți clouni.

Dacă va fi o zi în care vă veți îndoi unul de celălalt, țineți-vă mai strâns de mână. Îmbrățișați-vă mai puternic. Ascultați mai atent. Nu vă grăbiți să îmbrățișați sau să ascultați pe altcineva.

Dacă grijă vă lipsește, susțineți mai mult și dacă dragoste vă lipsește, întrebați-vă de ce e așa. Să vă întrebați pe voi și nu pe strini, că ei nu se pricep iotă cum să rezolve problemele voastre.

Dacă nu aveți încredere unul în celălalt, e că nu vă vorbiți. Nu vă ascultați. Nu vă iubiți. Nu au treabă cei din jur. Ei nu știu decât să privească cu invidie la iubirile altora și să critice fericirea voastră. Fiți voi, voi doi!

Pentru că în relația dintre un bărbat și o femeie nu trebuie să fie o părere străină sau sfaturi străine. Dintr-o parte nu este mai clar. Dintr-o parte e cu mai multă invidie. 

Foto: open.az