În fiecare zi te uimești cum cei mai deosebiți și puternici oameni sunt singuri…

În fiecare zi, comunicând cu oamenii ajungem la o concluzie tristă: cei mai impresionanți oameni sunt de obicei și cei mai singuri…

Ei se disting prin carismă, aspect fizic plăcut, gândire analitică și educație excepțională. După toate aceste trăsături frumoase se ascunde o mare tristețe.

Ei își caută oamenii lor pentru a putea comunica, iubi și crea familii. Dar cel mai des se întâmplă ca acești oameni să sufere și să se dezamăgească profund de propria lor viață. Ei se lasă răniți, au încredere în oameni și apoi sunt respinși. De fiecare dată însă, ei găsesc în adâncul sufletului lor putere pentru a-și renaște spiritualitatea și pentru a iubi din nou cu aceeași sensibilitate și pasiune, dar deja renunțând la naivitatea de cândva.

Și totul continuă în acest fel, creând un cerc vicios infinit.

Lor le sunt străine toate stereotipurile sociale. E imposibil să le inspiri vreo idee, dacă nu o justifici clar și argumentat. Ei sunt, cu adevărat, inteligenți.

Indiferent de faptul dacă vorbim despre o femeie sau un bărbat în acest sens, fiecare dintre acești „oameni speciali„ sunt întotdeauna în căutarea unei senzații de căldură, armonie și stabilitate.

Și nu vorbesc acum despre o armonie utopică, lipsită de certuri, adrenalină sau emoție. Vorbesc despre căutarea unei persoane care nu le-ar trăda. Genul de persoană în care poți avea încredere absolută și căreia poți să-i spui absolut orice.

Chiar și cei mai puternici oameni, întreaga lor viața sunt în căutarea convingerii că cineva le poartă grija, că cineva se gândește la ei și că cineva îi iubește…

Source :