În dragoste fie faci o femeie să te iubească, fie te face ea să regreți

Iubești, rănești sau regreți. Asta se întâmplă atunci când ești cu o femeie. Iubești când simți cu adevărat că ea este omul tău și că ai face orice pentru ea. Rănești când ești un laș și un nesimțit și nu-ți pasă de ce simte ea. Și regreți când pierzi sau când înțelegi că nu mai poți schimba nimic, deși ai vrea. Tocmai de asta o femeie, la rândul ei, fie te va iubi, fie va suferi, fie te va face să suferi.

Tu alegi cum să fii alături de o femeie și tot tu suporți consecințele. Uneori nu ai de ales și te resemnezi, alteori lupți și demonstrezi. Uneori ești un idiot care face gafă după gafă și care nu realizează că ea, femeie fiind, vrea atenție și grijă. Alteori oricât te mult ai fi alături, vezi doar răceala și nemulțumirea ei. Dragostea însă nu înseamnă indiferență și nemulțumire. Fie faci un om drag fericit, fie recunoști că nu iubești și nu faci nimic.

Dragostea e concluzia perfectă pentru toate stările tale de fericire, entuziasm, încredere, e senzația că ai putea să muți munții din loc. Iubind, creezi. Iubind, vrei să păstrezi alături cât mai mult timp motivul tău de fericire. Și doar când nu-ți pasă, lași. Atunci trăiești un moment de libertate, după care vin zile și nopți întregi de regret. Și toate astea le trăiești alături de o femeie. Femeia pe care o iubești sau care te face să-ți pară rău.

În dragoste fie faci o femeie să te iubească, fie te face ea să regreți.

Foto: wittyfeed.com