În ce direcție privește bărbatul din imagine? Testul care îți va da un răspuns surprinzător despre felul tău de a fi!

Creierul nostru este un organ extrem de fascinant. Procesele chimice și electrochimice care se desfășoară în interiorul lui ne determină acțiunile și deciziile. Iar reacția encefalului la tot tipul de stimulatori din exterior poate fi una neașteptată.

Iată un test foarte lejer, atrage atenția la modul în care va reacționa subconștientul tău.

Ești gata?

Uite, aici îți prezentăm o simplă întrebare din care constă întregul test: în ce direcție privește bărbatul reprezentat în imagine, într-o parte sau spre tine?

boy

1. Dacă, după părerea ta, bărbatul din poză privește spre dreapta.

Probabil ai decis astfel deoarece în primul rând ai atras atenția la nas și buze. Acest lucru înseamnă că încercai să eviți un ulterior contact vizual.

Aceasta tradează timiditatea ta. Cel mai probabil ești un om introvertit. Nu îți place să fii în centrul atenției, îți vine greu să contactezi cu oamenii necunoscuți.

De regulă, nu prea ai încredere în oameni, mereu ești precaut, ba chiar închis în tine. Oricând ai alege o seară liniștită într-un cerc mic de prieteni în locul unei petreceri grandioase.

Pentru a face pasul de a te deschide unui om, trebuie să fii sigur că este o persoană de calitate, una demnă de încredere. Pentru tine prietenia reprezintă ceva necesar, dar mereu vei alege să fii singur decât cu un amic pe care nu te poți baza.

Mereu ești vizitat de tot felul de idei frumoase, dar niciodată nu ai curajul să le pui în practică. Ești genul de om care ușor cedează presiunii din afară. Poți liber afirma că nu reacționezi bine la critică.

Ai nevoie de puțină încredere în propriile forțe și dorința de a da val liber intuiției. Nu-ți fie frică să pui accent pe punctul tău de vedere și nu te teme să acționezi chiar și atunci când nu ești susținut de restul.

2. Dacă ai observat că bărbatul din imagine se uită la tine

Din prima clipă te-ai uitat la privirea lui, nu-i așa? Asta înseamnă că ești o persoană sinceră și dezinhibată. Ești tipul de om care nu se teme să spună pe șleau tot ce gândește. Ești un partener direct, totuși, nu uiți de etichetă.

Ești o persoană extrovertită. Îți plac locurile aglomerate și companiile mari. Mereu ești sufletul petrecerii și oamenii, simplu, nu pot să se sature de energia ta.

Partea mai puțin plăcută pentru cei din jur este ceea că ești prea solicitant. Ai tendința de a controla toate evenimentele, chiar și cele care te privesc mai puțin.

Sursa :