În această viață, probabil, fiecare femeie a avut doi bărbați

Femeia crede și speră că în curând va întâlni bărbatul care va reînvia credința ei în iubire și că celălalt va rămâne în trecutul îndepărtat.

Unul din acești doi bărbați este cel care a devenit prima ei iubire puternică. E cel care a ridicat-o la cer și a aruncat-o fără milă la pământ. E omul care devenise totul pentru ea, omul pe care îl respira și trăia prin el, dar care nu a apreciat deloc acest lucru și aproape că și-a șters picioarele de ea.

Un astfel de om învață că dragostea se poate întâmpla și într-o așa formă și că este foarte dureros acest sentiment de trădare și indiferență. Acest bărbat a învățat femeia să simtă și să înțeleagă că iubirea poate provoca nu doar fluturi în stomac, dar și cicatrici pe suflet.

O relație cu un astfel de bărbat poate transforma o femeie în totalitate.

El o poate răni, o poate face indiferentă sau răzbunătoare. Ea își va pune masca cinismului și indiferenței pentru a se proteja cumva de noile răni sau lovituri ale sorții. După alte asemenea relații, femeia încetează adesea să mai creadă în dragoste și nu mai speră că va întâlni bărbatul potrivit.

Pentru a ascunde această nesiguranță din sufletul ei, pentru a ascunde teama și disperarea, o astfel de femeie în fiecare dimineață își va pune o mască, un zâmbet artificial și va ieși în lume să o cucerească. Și absolut nimeni nu va ști ce se întâmplă în sufletul ei…

Dar va trece ceva timp și toate lucrurile rele și neplăcute vor începe a fi uitate. Inima își va cicatriza toate rănile și femeia chiar va începe să spere, să se imagineze într-o relație cu cineva, chiar dacă teama încă îi mai umple simțurile.

Și iată atunci îl va întâlni pe el, al doilea bărbat din viața ei. Un bărbat care o va ajuta să uite toate lucrurile rele care i s-au întâmplat. El va fi grijuliu, răbdător și iubitor cu ea și nu o va forța la nimic.

El va fi omul care va înțelege frica ta, care îți va câștiga zi de zi încrederea și o va convinge de sinceritatea lui. El va fi bărbatul care va reînvia credința femeii în iubire și sentimente adevărate.

După cea mai mare ploaie și furtună pe cer apare curcubeul. La fel și bărbatul potrivit apare în viața unei femei după o mare decepție și trădare în dragoste.

Sursa :