„În această dimineață am simțit pentru prima dată nevoia să trag un fum, deși nu am fumat niciodată. Îl iubesc.”

Ea este Violeta. Am postat povestea ei ca să citească și alții și să-și aducă aminte de poveștile lor de dragoste. De nebuniile de atunci, de gesturile ieșite din comun, de dragul cuiva. Apoi să înțeleagă cât de corecte au fost unele decizii și cât de incorecte altele. Am iubit fiecare, pe la 15-16 ani sau chiar mai mult, am iubit nevinovat și total, am trăit felul de dragoste când credeam că nimic nu mai e la fel după. Apoi am știu că de fapt tot ce urmează e cel mai frumos. Apoi am iubit din nou. Trăiți povestea voastră.

*********

„În această dimineață am simțit pentru prima dată nevoia să trag un fum, deși nu am fumat niciodată. În această dimineață am simțit iar acel sentiment, sentimentul de singuratate. La 17 nu știam nimic din ce înseamnă „doi”, nu știam cât poate fi de frumos să te știi a cuiva într-o lume în care cei din jur te fac să te simți singur. Îl iubeam înainte să-l fi cunoscut, îl visăm îngerul sufletului meu.

Îl iubeam pentru că îmi imaginam că voi găsi la el ceea ce doresc. „Ai un suflet curat” mi-a transmis prin primul trandafir alb . Un suflet alb, fără ură, fără cicatrici lasate de timp, un suflet unde încape numai iubire. Zilele, lunile au trecut, făcându-mă să înțeleg că el este sufletul pe care îl iubeam dintotdeauna. După un timp lucrurile s-au schimbat… el își dorea altceva… altceva decât ceea ce înseamnă a fi doi.

A fost cuprins de febra distracției. De febra de a găsi cât mai multe femei în jurul lui și de aici nu a fost decât un pas până la despărțire… Nu îl urăsc, nu știu ce-i ura, știu doar ce e fericirea și iubirea. Îl visez mereu… ca apoi să mă trezesc cu sufletul sfâșiat dându-mi seama că a fost doar un vis… Îl iubesc mai mult decât orice… știu și simt că el reprezintă totul în viața mea! Dragul meu, îmi doresc ca într-o clipă din viața ta să simți ceea ce simt eu pentru tine… atât. Apoi vei înțelege ce este un înger, un vis, un univers, o dragoste pură…te iubesc, suflet drag!”

Ceea ce iubești, trăiești. Ceea ce trăiești, iubești. Nu uita niciodată de aceste două lucruri și nu uita că dincolo de o iubire neîmpărtășită, mereu va fi una puternică, frumoasă, care se împarte la doi.

Foto: blackmeanshate.blogspot.com