În 2021 este timpul să ne luăm rămas bun de la persoanele toxice și să păstrăm alături prietenii adevărați

Dacă 2020 ne-a învățat ceva, atunci aceasta este cea mai importantă lecție: viața umană este atât de fragilă. Nu știm absolut deloc ce ne așteaptă mâine. Este important să facem tot posibilul și să profităm la maximum de ziua de azi. Pentru a ne simți mai ușor și pentru a adăuga bucurii în loc de griji pentru anul 2021, este foarte important să ne luăm rămas bun de la toate persoanele toxice pe care le-am lăsat să intre în viața noastră.

Merităm să fim înconjurați doar de cei care vor scoate la iveală doar cele mai bune lucruri din noi, care ne vor face să zâmbim, care ne vor motiva și ne vor face să zburăm cu visele de mână.

În 2021 să spunem adio celor care nu au știut să-și ceară scuze și să facă compromisuri

Adio celor care cred că sunt incapabili să greșească, care refuză să își asume orice responsabilitate pentru acțiunile lor. Să fugim de cei care preferă să se ascundă la nesfârșit, în loc să lucreze asupra lor.

În 2021 să spunem adio celor care cred că suntem prea sensibili.

Să ne apropiem de cei care știu și înțeleg cât de greu ne este și câte griji avem. Să scoatem din viața noastră persoanele care nu cred în forța noastră interioară și cred că inima noastră este un semn de slăbiciune.

În 2021 să spunem adio celor care ignoră sentimentele noastre.

Să evităm oamenii care transformă fiecare lucru mic într-o competiție și ne fac să ne simțim rău în legătură cu lucrurile care odată ne-au adus bucurie.

În 2021 să spunem adio celor care profită de bunătatea noastră.

Să eliminăm din viața noastră oamenii care ne scriu doar atunci când au nevoie sau vor să se plângă pe problemele lor de viață.

În 2021 să spunem adio celor care lipsesc din viața noastră.

Care dispar atunci când avem o problemă și niciodată nu sunt cu noi atunci când ne doare și inima se rupe în bucăți.

În 2021 să spunem adio celor care ne obligă să facem ceea ce nu ne place. Care ignoră părerea noastră și nu înțeleg un refuz. Să alungăm din viața noastră persoanele care sunt preocupate doar de ele însele.

În 2021 să spunem adio celor care sunt fățarnici. Să spunem adio oamenilor care ne fac să ne simțim lipsiți de valoare, inferiori. Care se bucură atunci când umilesc pe cineva.

În 2021 să spunem adio celor care se îneacă în invidie, ură, prostie, nepăsare. Care nu se bucură niciodată pentru realizările a noastră. Să spunem adio tuturor oamenilor toxici din viața noastră. Noi merităm să fim înconjurați de lumină, de soare, de culoare.