Imperfecțiunea ta e perfectă pentru cineva

Nu toți oamenii sunt potriviți unul pentru celălalt. Ba mai mult, dacă ai analiza felul unui om de a se îndrăgosti de alt om, vei înțelege că motivele sunt diametral opuse pentru diferite tipuri de oameni. Unul iubește felul ei de a fi, altul pentru că e înțeleaptă, celălalt pentru că e fumoasă. Dincolo de asta e starea naturală a iubirii, care-ți spune că nu sunt limite și nu sunt bariere de frumusețe în dragoste. Altfel nu e dragoste. Iubești pentru că ajungi într-un moment să înțelegi că omul ăsta ți-e drag și fără el ți-ar fi mult mai greu. Că e frumos sau urât, că e bogat sau sărac, că e cu pistrui sau albinos, asta mai puțin contează.

Imperfecțiunea ta e perfectă pentru cineva. Așa a fost dintotdeauna. Cineva va iubi la tine ceea ce altuia îi va displace. Te va îndrăgi așa cum ești, pentru că-ți va accepta calitățile și neajunsurile deopotrivă. Va găsi amuzante stângăciile tale și va trece cu vederea de tot ce altcineva ar refuza din start. Așa vei înțelege că te iubește. Și tu vei înțelege acest lucru la rândul tău, când în loc să remarci neajunsurile ei, le vei acoperi cu complimente. Pentru că va fi dragoste!

Să nu suferi că ești altfel. Să nu-ți fie teamă de ceea ce te diferențiază. Într-o zi cineva îți va iubi lumea și te va iubi pe tine. Într-o zi vei ști că ești fericită sau fericit, fără a te forța să placi într-un fel anume. Pentru că cea mai mare dragoste vine din sinceritate. Pentru că cea mai sinceră dragoste vine din dorința de a accepta totul la celălalt, chiar și imperfecțiunile lui.

Imperfecțiunea ta e perfectă pentru cineva!

Foto: thehunchblog.com