Îmbrățișează puterea divină a feminității

Acest principiu este prezent oriunde este vorba despre grijă, devotament, compasiune, iubire, intuiție și energie reflectantă. Pierderea feminității poate fi devastatoare. Senzația de schimbare iminentă, trezirea în timpul căreia cunoști posibilitatea egalității sociale, precum și conștientizarea existenței diferențelor – toate acestea sunt cauzate de creșterea energiei feminine în interiorul tău, a cărui putere depășește cu mult orice factor politic și social.

Energia principiului feminin trebuie considerat ca o calitate universală a conștiinței. În zilele noastre conceptul de conectare cu feminitatea necesită un studiu al identității mai profund. Trezirea feminității divine. Lăsând la o parte diferențele de gen, putem spune cu siguranță că conștiința pură este sursa personalității fiecăruia dintre noi.

Când conștientizarea deplină își găsește expresia în creativitate, genul încetează să mai fie un factor determinant, la fel ca multe dintre celelalte etichete ale noastre legate de calitățile fizice. Dacă te trezești din somn și realizezi că exiști, atunci nu mai există etichete. Diferențele dintre principiile masculine și feminine au un context social, determinat de credințele, opiniile și atitudinile psihologice ale oamenilor față de ei înșiși și de lumea din jurul lor.

Feminitatea divină face parte din întreaga personalitate a fiecăruia dintre noi. Pentru a-i iubi cu adevărat pe toți oamenii și pentru ca aceștia să se poată iubi pe ei înșiși, fiecare dintre noi trebuie să dezvolte în sine calități universale care aparțin principiului feminin divin. Fiecare calitate își are sursa sa proprie și, cu cât suntem mai aproape de această sursă, cu atât aceste calități vor fi mai puternice, mai personale, mai durabile.

Calitățile interioare de vindecător

De fapt, ce aduce feminitatea divină în viața unei persoane? Într-un fel sau altul, toți avem prezente în noi acest calități. Acest principiu este prezent oriunde este vorba despre grijă, devotament, sinceritate, compasiune. Dacă ignori propria ta energie feminină, atunci toate acele valori pe care ea le poartă, se vor pierde.

Dacă vrei doar să demonstrezi forță și rivalitate excesivă, dorință și dominare, toate aceste calități te vor înstrăina de integritate. Aceste două energii diferite nu pot coexista într-un singur corp. La nivel individual pierderea feminității devine devastatoare. Apare un dezechilibru față de principiul masculin și afectează negativ capacitatea de a iubi și de a te accepta pe sine.

Restabilirea integrității. Fă-ți timp în fiecare zi pentru a reflecta asupra calităților tale energetice feminine – grijă, loialitate, compasiune, intuiție, receptivitate. Gândește-te ce ai vrea să îmbunătățești, ce ai vrea să schimbi la propria ta persoană. Iată câteva sugestii despre cum îți poți vindeca partea feminină a personalității tale.

1. Gândire. Acest punct tratează lucrurile pe care le fac părinții când își cresc copilul. Cu toate acestea, adulții au nevoie de sprijin, motivație, protecție și îndrumare înțeleaptă. Toate aceste valori sunt adesea neglijate în relațiile noastre cu copiii.

2. Grijă

Este vorba despre căldură, grijă, recunoaștere și acceptare. Poți arăta că îți pasă de o persoană fără să o judeci.

3. Devotament. Devotamentul este legat de nevoia inimii de a se dedica pentru a oferi iubire și recunoaștere. Devotamentul este personal și se manifestă prin comunicare tăcută. Dacă simți nevoia de a-ți arăta loialitatea față de o persoană iubită, fă-o.

4. Compasiune. Compasiunea se referă la bunătate și la valori – bunătate, acceptare și sinceritate. Compasiunea se referă la capacitatea de a fi blând cu sine, cu cei din jur și de a te abține de la autocritică. Indiferent cum ar fi compasiunea, aceasta se rezumă mereu la bunătate și acceptare.

5. Intuiție și sensibilitate. Aici este vorba despre restabilirea și menținerea comunicării cu sursa originală. Este energia creației și inspirației. Opusul reînnoirii sunt obiceiurile, rutina, atitudinea mentală și credința rigidă. Dacă îți vei îndrepta efortul spre a elimina tot negativismul din viața ta, vei elimina și toate obstacolele, iar viața ta va deveni mai plină de prospețime.