Îmbată-te cu fericire și o să fii fericit câteva ore. Îndrăgostește-te și o să fii fericit câțiva ani. Construiește o familie și o să fii fericit toată viața

În dragoste, fericirea se trăiește în doi. Restul e satisfacția cuiva, împlinirea altcuiva sau momente de plăcere pierdute prin paturi reci. Ceea ce dorești și simți, ai. Ceea ce îți place la omul de alături, aia și respecți. De asta nu vor fi relații din iubiri de-o noapte, cum nu va fi fericire din relații în care doar unul oferă. Sunt mii de femei nefericite cu bărbați îndiferenți și tot atâția bărbați cu femei care doar se folosesc de ei. Sunt femei care primesc plăcere din a cuceri bărbați în fiecare zi și bărbați care profită de naivitatea unor tinere. Ei nu vor avea decât plăcere de moment. În timp, își vor da seama că numai dragostea adevărată poate uni două povești a doi oameni. Atunci probabil vor avea o altă impresie despre relații și despre cum să te implici în ele. Dar ca să ajungă acolo, fiecare va trece prin aventură, intrigi, starea asta de fluturi în stomac, fiecare își va învăța lecția și va ști când și cu cine. Va ști că vrea o dragoste pentru toată viața.

Iar iubiri de-o viață le ai doar dacă înțelegi corect rolul tău și rolul celuilalt. Dacă vrei o relație, o vei avea. Uneori doar tu vei iubi. Alteori doar tu vei fi iubită sau iubit. Uneori vei suferi. Uneori vei pleca. Va rămâne în urmă un gust amar și niște ani pierduți. Sau mulțumirea că acest om a fost în viața ta. Însă nu e suficient să fii într-o relație. Doar dacă vrei să construiești alături de omul tău, vei avea mai mult decât o pasiune și mai mult decât o relație. Mai mult decât un om gol alături și mai mult decât înțelegerea că sunteți împreună. Vei avea cu cine să faci o poveste comună. Vei construi. Mulți se tem de această expresie, a construi. Cică te obligă la multe, te face responsabil, te face să ai atitudine. Dar oare nu asta e dragostea adevărată? Fazele cu fluturași le trăiești încă neștiind cine ești și cine te merită. Apoi vine experiența și cu ea dorința să trăiești o dragoste de-o viață. Din ea se nasc familiile fericite, cu copii, cu amintiri, cu povești de succes. Asta poți numi fericire comună, când construiești în numele dragostei.

Femei care vor să aibă totul sunt multe, dar femei care să construiască acest tot sunt puține. Bărbați care să vrea relații serioase, cu o singură femeie, sunt la fel de puțini. Pentru că lumea de azi trăiește pe altă linie, incorectă zic. Toți fie se folosesc unii de alții, fie își împart plăceri, fie suferă și trauma ce o au le anulează orice șansă la fericire. Femei și bărbați, mulți înțeleg greșit construirea unei relații și așa ajung pe la 30 de ani cu un străin alături. Nu este greu să-ți bagi capul într-o relație, e greu să capeți siguranța că anume omul acela e omul tău, că anume cu el ai vrea să-ți trăiești viața. Până înțelegi, nu mai reușești să construiești sau să menții. De asta atât de mulți oameni ies frustrați și plini de ură din relațiile lor, fără să înțeleagă că vina tot ei o poartă. Toți vor fericire în doi, dar știu oare ei ce înseamnă asta? Sigur nu e doar flori și o șampanie. Sigur nu sunt doar câteva ore sau câțiva ani. Să visezi la dragoste și la femeia perfectă poți oricând, uite să acționezi corect, să fii de acolo, bărbat puternic, stabil, încrezut, e mai rar. Nimeni nu fuge după relații serioase dacă știe că poate obține când vrea o femeie sau două sau mai multe. Sau că poate cuceri pe orice bărbat. Dragostea însă nu se vinde, că nu-ți vei vinde viața și omul tău și copiii și fericirea. Doar asta e rezultatul dragostei, nu-i așa?

Îmbată-te cu fericire și o să fii fericit câteva ore. Îndrăgostește-te și o să fii fericit câțiva ani. Construiește o familie și o să fii fericit toată viața.