Îi vei pierde pe cei de lângă tine, dacă te vei gândi la cei care au plecat

Niciodată să nu fii supărat pe cei care nu mai fac parte din viața ta. Nu pentru ei, căci oricum au plecat. Ci pentru tine, că tu ai rămas. Este greu. Este greu să trăiești fără cineva care odată a făcut parte din viața ta și care ai crezut că așa va fi pentru totdeauna.

Este greu să trăiești fără persoana dragă. Dar nu te poți gândi constant la asta, să suni, să scrii celui care a decis să meargă mai departe fără tine. Nu poți trăi din speranța că acest lucru nu se va mai întâmpla niciodată. La urma urmei, dacă cineva o să vrea să facă parte din viața ta și să rămână alături de tine, o va face.

În ciuda tuturor și la toate. Va face tot ce poate și chiar mai mult pentru a nu te pierde. Dar dacă acest lucru nu se întâmplă, înseamnă că acea persoană nu mai are nevoie de tine. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să porți ură în sufletul tău.

Dimpotrivă, trebuie să-ți amintești numai tot ce a fost bun, bine și frumos și care motiv anume l-a adus în viața ta. Amintește-ți cu o ușoară tristețe și un zâmbet cald despre cel drag, pentru că, la urma urmei, s-a întâmplat cu adevărat și ați avut împreună și momente fericite. Nu încerca să le ștergi din minte, nu derula prin amintirile tale acele cuvinte de despărțire care doar te vor face să suferi.

Nu fi supărată. Nu fi tristă

Iubește diferit. Încearcă să accepți și să iubești lecțiile pe care le-ai primit de la viață. Adu-ți aminte de toate acele locuri minunate în care ați petrecut timpul în doi, dar nu mai încerca să aduci înapoi pe cineva care deja e trecutul tău. Dacă cineva a plecat din viața ta, din diferite motive, poate pentru că nu a fost pregătit să rămână, poate pentru că nu a avut ce oferi, nu-l mai chema înapoi.

Nu mai aștepta în speranța că totul va fi cum a fost. Nu cere mai mult decât ți-a putut oferi. Lasă acel om să-și afle destinul de unul singur, să se cunoască pe sine, să-și afle locul în această lume. El are propriul drum și propria călătorie, din care tu nu mai faci parte. Și asta este ceva normal. Trebuie să înțelegi că astfel de lucruri sunt ceva normal.

De aceea, în loc să te gândești la acele persoane care nu mai fac parte din viața ta, concentrează-te pe cei care sunt alături de tine la moment. Concentrează-te pe cei care sunt cu tine și te susțin. Pe cei care îți dau putere, care te ajută să te dezvolți, să crești și-ți fac viața atât de frumoasă.

Privește în jurul tău și vei vedea că sunt foarte multe persoane care au nevoie de iubire. Care vor ști să o prețuiască cu adevărat. Te înconjoară lume foarte bună, frumoasă. Deci, nu pierde legătura cu ceea ce ai acum, fugind după ceea ce demult nu-ți mai aparține.

Crede-mă că doar vei pierde timp prețios dacă vei spera la ceva ireal. Trăiește viața așa cum este ea în realitate. Nu fugi după mirajuri. Deschide-ți sufletul să se umple cu bucurie, fericire și vise realizate.