Ignorând mereu o femeie, doar o înveți să trăiască fără tine

Orice om suferă atunci când dăruiește iubire și atenție, iar drept răspuns este ignorat. În momentul când o femeie va realiza că atenția pe care o cerșește este umilitoare și fără rost, va înceta să lupte pentru această relație.

Da, o poți ignora.

Dar să nu te miri foarte tare când îți vei da seama că ea pornește singură în călătoria ei prin viață. Fără tine. Așa că încetează să o mai ignori! Privește ce femeie minunată și incredibilă ai alături.

Ea azi a îmbrăcat cea mai frumoasă haină și și-a făcut acest machiaj pentru a fi frumoasă pentru tine. Dar tu nici nu ai observat acest lucru. În loc să-i ocolești cuvintele, ascultă-le cu atenție!

Dacă nu îi vei acorda suficientă atenție femeii iubite, este posibil să pierzi cea mai bună persoană care a intrat în viața ta. O poți pierde pur și simplu, din cel mai banal motiv: pentru că o faci să se simtă invizibilă. 

Cu cât ceri mai mult, cu atât trebuie să oferi mai mult.

Însă tu doar primești iubirea ei, fără să o iubești la rândul tău. Și, într-o bună zi, ea își va da seama că poate să se descurce și fără tine, în orice sens. Dacă ar fi iubită, femeia din viața ta ar fi cea mai importantă persoană din lume pentru tine, ar fi prietena ta de suflet, ar fi cea cu care să fii alături la bine și la greu.

Acceptând o relație cu tine, această femeie nu a visat și nici nu și-a dorit să fie doar un șoarece gri care stă liniștit ascuns în colțul său. 

Te gândești că nu va pleca niciodată pentru că te iubește.

Da, te iubește cu adevărat.

Dar mai știe că merită și ea să fie iubită. Când va vedea doar umilință și indiferență din partea ta, va înceta să mai lupte pentru relația voastră. Va pleca acolo unde să fie fericită.Nimeni nu merită  să fie neglijat de cel pe care îl iubește.

Dacă vrei cu adevărat să ai un viitor cu femeia iubită, trebuie să depui efort și să-i arăți că ea înseamnă pentru tine la fel de mult, cum însemni tu pentru ea. 

Fă-i complimente! Acordă-i atenția cuvenită! Fă-o fericită! Pentru că dacă nu vei face aceste lucruri, riști să o pierzi.