Ignorând femeia iubită, pur și simplu o înveți să trăiască fără tine

„Cu cât mai puţin un bărbat îşi va arăta interesul faţă de o femeie, cu atât ea îl va plăcea mai mult”. Iată un mit care, cu părere de rău, mai există în zilele noastre. 

Mulţi bărbaţi încă mai cred că, pentru a câştiga o femeie, trebuie doar să o ignore. Unii chiar cred că, dacă se vor purta foarte urât cu o femeie, vor obţine atenţia ei maximă. Dar… aceste tehnici de seducţie funcţionează doar cu femeile fără experienţă. Acest lucru nu se aplică femeilor care știu să desconspire astfel de manipulatori. Funcţionează exact invers.

O femeie adevărată ştie ce vrea.

Dacă bărbatul este gata de o relaţie serioasă, ea anume asta şi va înţelege. Dacă bărbatul o iubeşte, este sincer cu ea, va primi aceeaşi atitudine drept răspuns. Însă dacă femeia va înţelege că acest bărbat se joacă cu ea, că este neserios şi că este minţită, ea va pleca fără să stea pe gânduri. 

Dacă un bărbat iubeşte sincer, nu poate să ignore persoana iubită. O femeie ştie asta. Când suntem îndrăgostiţi, nu ne ascundem sentimentele şi nici dorinţa de a avea grijă de persoana iubită. 

Unei femei îi place să se simtă iubită.

Ei îi place să simtă că este preţuită. Ea vrea să fie sigură că poate să se bazeze pe persoana iubită oricând. Iar dacă bărbatul iubit nu va fi acolo, alături, în momentele bune și rele, ea va pleca. Pur şi simplu. 

Mulţi bărbaţi cred că nu este neapărat să vorbească despre sentimente. Ei pur şi simplu nu înţeleg că onestitatea şi sinceritatea sunt fundamentul unei relaţii adevărate şi puternice. Femeile adevărate preţuiesc foarte mult un bărbat care este sincer şi deschis.

Ele ştiu că fără asta nu ar putea deveni niciodată apropiaţi. Dacă bărbatul vrea să câştige inima unei femei adevărate, trebuie să îi acorde toată atenţia sa. Să se concentreze pe conversaţia cu ea, fără să fie sustras şi de alte lucruri.

Să fie atent cu ea. Să îi arate dragostea şi să o respecte întotdeauna. O femeie adevărată va iubi un bărbat din toată inima doar dacă va fi tratată corect. Ea va avea dragoste, pasiune, deci și o dorință enormă ca totul să fie reciproc.

Iar dragostea lor se va transforma într-o relaţie puternică bazată pe sinceritate, onestitate şi încredere.