fb

„Ies cu cineva, chiar dacă sunt căsătorit. E o fată incredibilă!”

„Trebuie să mărturisesc ceva. Ies cu cineva, chiar dacă sunt căsătorit.

E o fată incredibilă. Frumoasă, deșteaptă, puternică și are o mare credință în Dumnezeu. Îmi place să o scot la cină, să mergem la filme, spectacole și mereu îi spun cât de frumoasă este. Nu pot să îmi amintesc când am fost supărat pe ea mai mult de 5 minute, indiferent  de circumstanțe.

Uneori mă vizitează la locul de muncă neanunțată, îmi face un prânz incredibil sau chiar mă surprinde cu ceva copt de ea. Nu-mi vine să cred cât de norocos sunt că ies cu cineva, chiar dacă sunt căsătorit. Te încurajez să faci același lucru.

Ah! Ți-am spus că femeia cu care mă întâlnesc este soția mea? La ce te așteptai?

Trebuie să continui ieșirile cu femeia iubită chiar și după ce v-ați căsătorit. Aceste acțiuni nu ar trebui să ia sfârșit doar pentru că amândoi ați spus „DA”. De prea multe ori văd relații care se opresc din creștere, pentru că oamenii încetează să-și mai organizeze întâlniri romantice.

Întâlnirea este perioada când înveți lucruri despre cineva într-un mod unic și special. De ce ar trebui să te oprești? Acei fluturi pe care îi simți la prima întâlnire nu trebuie să dispară numai pentru că au trecut anii. Trezește-te în fiecare zi și continuă să îți descoperi partenerul la fel ca la început. Vei vedea o schimbare considerabilă în relația ta.

Când vine vorba de orice relație, comunicarea și acțiunea de cunoaștere constantă este esențială. Nimeni nu vrea să fie cu cineva care nu se dedică cu toată inima.

Te încurajez să ieși cu jumătatea ta, să te dedici cu toată ființa și să înțelegi că întâlnirile nu trebuie să se sfârșească doar pentru că ați spus „Da”. – Jarrid Wilson

via: jarridwilson.com