Ieri eram deștept și voiam să o schimb pe ea, astăzi sunt înțelept și vreau să mă schimb pe mine

Dacă vrei un om cu care să-ți potrivești poveștile, nu încerca să-l schimbi pănă nu îl mai recunoști. Dacă nu îți plac atât de multe lucruri la el, atunci pur și simplu nu este omul tău. Dacă vrei o femeie frumoasă, deșteaptă și feminină, să nu crezi că o poți transforma astfel fiind cu ea. Alături o poți face doar fericită. În rest, ea deja e femeie cu caracter, valori și viziune. În schimb, te poți schimba tu. Vrei mai bun, fii mai bun. Vrei mai frumos, fii mai frumos la suflet. Ceea ce ești atragi.

Întotdeauna ceva nu ne va ajunge la omul de alături. Cu el vom fi mereu perfecționiști, dar oare cum suntem cu noi? Dorim să fim cei mai buni sau ne resemnăm cu ce avem în prezent? Oamenii deștepți își vor căuta partenerii și apoi vor începe să analzieze ce merită să fie schimbat. Oamenii înțelepți nu vor intra într-o relație decât atunci când ei vor fi gata. Când vor fi cei mai buni.  Când vor avea responsabilitatea de a-și demonstra calitățile și nu de a insista pe defectele celuilalt. Când vor fi perfecționiști cu propria persoană.

Fii tu un bărbat valoros și vei atrage femei pe măsură. Fii corect și vei avea alături femei corecte. Fii atent și cineva va avea grijă de tine. Felul în care te implici influențează pe omul de lângă. Felul în care te respecți va afecta felul în care femeia te respectă pe tine. Fii sincer și deschis. Fii tu. Fii un bărbat adevărat. Atunci nici nu vei avea timp pentru femei de ocazie. Atunci o vei întâlni pe ea.

Ieri eram deștept și voiam să o schimb pe ea, astăzi sunt înțelept și vreau să mă schimb pe mine.