Iată pentru care bărbați niciodată nu trebuie să îți pierzi timpul

Niciodată să nu îți pierzi timpul pe bărbați superficiali, pe cei care nu răspund la mesaje sau care anulează planurile fără a anunța. Evită bărbatul care are un comportament nerespectuos, dar te învinuiește atunci când tu încerci să imiți aceeași atitudine față de el.

Nu petrece timpul cu un bărbat care creează drame într-o relație. Care se ceartă fără motive întemeiate și nu merge la compromisuri. Care mereu se plânge pe cei din jur, dar niciodată nu își recunoaște propriile greșeli.

Nu petrece timpul în compania unui bărbat care nu este în stare să își controleze furia. Care este extrem de impulsiv și își revarsă emoțiile pe tine. Care consideră că toate lumea este împotriva lui atunci când întâmpină o dificultate.

Nu te obosi cu un bărbat care crede că întotdeauna are dreptate. Care poate să te contrazică ore în șir, chiar și atunci când ceea ce spui tu este adevărat. Care nu poate să accepte alte păreri, pentru că el nu poate accepta că cineva știe mai mult decât el.

Nu pierde timpul cu un bărbat care te manipulează. Care te determină să ai dubii referitor la ceea ce știi și simți. Care te influențează să ai o stimă de sine scăzută și să crezi că nu ai niciun prieten adevărat.

Nu petrece timpul cu cineva care proiectează propriile neîncrederi pe tine. Care te învinuiește de adulter, în timp ce te minte pe la spate. Care se înfurie pentru că tu devii mai indiferentă, atunci când el face același lucru.

Nu rămâne cu un bărbat care nu vrea să devină mai bun decât este, să se dezvolte ca personalitate. Care se comportă infantil, needucat.

Nu ține la un bărbat alături de care simți că înnebunești. Care îți schimbă percepția realității, ca ea să devină la fel cum o descrie el. Care nu poate face față realității obiective, altfel va arăta ca un ratat.

Nu pierde timpul cu un bărbat care este violent cu tine. Care îți intoxică viața. Conștientizează că meriți ceva mai mult și acționează în acest sens.

Sursa :