Iată iubirea de care ai nevoie cu adevărat, potrivit semnului zodiacal

iubirea

Berbec

Ai nevoie de o iubire care să te surprindă din nou şi din nou, cu care să-ţi hrăneşti sufletul şi cu ajutorul căreia să absorbi intens toată negativitatea, încât mereu să ai forţe noi şi să străluceşti din nou.

Taur

Ai nevoie de o dragoste construită pe romantism, de o dragoste senzuală, care să îţi ofere un Paradis pe pământ, luminat de razele de neon ale lui Venus.

Gemeni

Pe măsură ce mergi la extreme, pentru tine dragostea trebuie să fie mai mult decât un simplu sentiment. Trebuie să fie uluitoare, să combine aventura şi pasiunea.

Rac

Ai nevoie de o dragoste care să ofere securitate emoţională şi încredere nelimitată, pentru că sentimentele tale sunt pure şi intense. Iubirea pentru tine este ceva serios şi etern, aşa că fii încrezător în sentimentele şi intenţiile partenerului înainte de a te arunca într-un râu de emoţii.

Leu

Ai nevoie de o dragoste dramatică, atrăgătoare şi consumatoare, neobosită în exprimare. Ai nevoie de o dragoste care să te facă să străluceşti şi să vrei să obţii mult mai mult.

Fecioară

Ai nevoie de o iubire care să îţi pătrundă adânc în suflet, să îţi dezvăluie îndoiala de sine şi să te umple de farmec. Nu transforma sentimentele în cuvinte, pentru că sunt pură intuiţie. 

Balanţă

Ai nevoie de o iubire nepărtinitoare, care nu necesită să iubeşti lumea mai puţin decât partenerul tău.

Scorpion

Ai nevoie de o dragoste care să te aprindă într-o asemenea măsură, încât să îţi dea senzaţia că ai fi pe foc. Ai nevoie de o dragoste pentru care să meriţi să lupţi, ca în final să obţii toate recompensele.

Săgetător

Ai nevoie de o dragoste care să îţi arate conexiunile tale invizibile cu universul, o iubire care îţi dezvăluie noi descoperiri. 

Capricorn

Ai nevoie de o dragoste puternică. O iubire în care să poţi tăcea, iar tăcerea ta să fie înţeleasă. Ai nevoie de un amestec de devotament şi afecţiune. 

Vărsător

Ai nevoie de o iubire dezinteresată, care să nu te ascundă de lumea din jurul tău. Care să îţi permită să ai încredere în tine şi care să te încurajeze să realizezi toate ideile pe care le ai.

Peşti

Ai nevoie de o dragoste care să poată ajunge în colţurile ascunse ale inimii tale. Care să fie atât de intensă, încât să îţi surprindă întreaga fiinţă, chiar şi atunci când vei încerca să o alungi.

Sursa :