fb

Iată în ce mod lista dorințelor de Revelion îți poate defini fericirea în noul an

Probabil vei auzi numeroase argumente precum că nu trebuie să faci o listă cu dorințe în noul an. Mulți se amuză pe seama acestei tradiții.

Dar o astfel de listă chiar este eficientă.

Sunt numeroase exemple când aceste liste au motivat oamenii să facă ceva nou sau să devină mai buni într-o activitate obișnuită.

Pentru a ajunge la un nivel bun nu e neapărat să devii brusc un alt om. E necesar să aduci în rutină câteva noi obișnuințe. Dar cum poți să-ți descoperi noi talente în 2018? E destul de complicat, toți suferim de lipsă de timp. Încearcă că acorzi 15 minute unui lucru zilnic și vei observa rezultate majore.

A concura cu cineva în succesele obținute te va ajuta semnificativ.

Fiecare vrea să slăbească, să citească mai mult, să învețe o limbă nouă, etc, etc. Concurența nu înseamnă neapărat o atitudine negativă sau chiar ostilă.

Adesea susținerea joacă rolul cheie în atingerea scopurilor. Cu cât mai multe persoane crează astfel de liste cu sarcini, cu atât ai mai multe șanse să-ți găsești un partener bun.

Un an nou – un nou început.

În fiecare an ne tot dăm o mulțime de întrebări exsistențialiste. Toți îmbătrânim. Da, e cam trist, dar e adevărat. Nici o altă sărbătoare nu servește drept un prilej mai bun pentru a pune baza unui nou start precum o face noaptea de Anul Nou.

Anume din acest motiv Noul An este un moment magic care îți oferă ocazia de a aduce totul la un numitor comun și de a aprecia în întregime anul 2017.

E frumosul eveniment care îți aduce o doză enormă de motivație și susținere. Prinde curaj și privește îndrăzneț anul 2018, viitorul care îți va aduce o sumedenie de motive de bucurie.

Source :

gorabbit