fb

Iată de unde vine atracția nebună a unei femei față de FOSTUL

…țin minte cum stăteam în fața lui și zâmbeam, spunând că totul este bine. Atunci când am închis ușa, am stat lângă ea mai bine de o oră, pur și simplu ca să verific dacă a plecat cu adevărat. Au urmat apoi nopți în  care nu am dormit, suferind.

Dar l-am uitat, imediat um am trăit asta: drumurile noastre s-au intersectat din nou, am discutat, iarăși am ajuns să fim împreună, până când a dispărut. Am încercat să dau de el, până într-o zi nu am aflat că niciodată nu am fost singura lui femeie.

Poate că e vorba de dragoste? Sau de amintirile frumoase trăite împreună? Nici una, nici cealaltă. O relație rareori se sfârșește atunci când doi oameni decid împreună, la unison, că nu mai sunt înteresanți unul altuia. Întotdeauna unul dintre ei va uita mai repede, pe când celălalt va ține mine și va suferi. Procesul care duce spre despărțire este plin cu pretenții, certuri, înșelări. Până la urmă, forța interioară care păstrează doi oameni alături slăbeşte, iar energia destructivă creşte. Şi oamenii se despart.

Atunci când un cuplu se desparte, unuia îi va fi mai uşor, altuia mai greu. E o regulă: cu cât mai confortabil îi este unuia, cu atât mai greu îi este celuilalt.

Deci, atracţia faţă de fostul este determinată de dorinţa de a scăpa de durere, de a căpăta liniştea sufletească, confortul interior care este legat de absenţa partenerului.

Când îţi pare că rănile s-au cicatrizat, orice dorință de a căuta pe fostul, care vine din partea partenerului care a suferit mai mult, este destructivă.

Dacă această dorință apare la omul care a ieșit ușor din relație, asta înseamnă că acesta vrea încă o dată să profite din contul celui suferind. Să verifici încă o dată ce face el, cu cine este este incorect. Nimic bun nu te va aștepta decât refuzul celuilalt. Trăiește prezentul, aici și acum!

Source :

moimozg