Iată de ce vei fi fericită, atunci când îl vei lăsa să plece

Să lași – înseamnă să accepți ceea ce ai pierdut. Înseamnă să uiți acele amintiri dureroase, pentru a putea merge mai departe.

Să lași – înseamnă să fii tu. Înseamnă să privești în jur și să găsești motive de fericire. Înseamnă să fii mulțumită cu ceea ce ți-a făcut sufletul fericit.

Să lași – înseamnă să fii sinceră cu tine însăți și să înțelegi ce este pentru tine mai bine și ce te face să cedezi. Atunci când vei înțelege diferența dintre aceste lucruri îți va fi mai ușor  să accepți ceea ce ai și unde te afli în prezent.

Atunci când lași, apreciezi viața pe care o trăiești acum. Când lași, recunoști că viața ta nu este un ideal. Ai încă multe complexe și incertitudini.

Atunci când lași, te poți orienta pe realizarea a ceva măreț. Atunci când lași, poți deveni mai bună. Atunci când lași, încetezi să-ți transformi viața în praf.

Oferi inimii tale spațiu pentru a aduna noi emoții, noi oameni, o nouă dragoste. Oferi o șansă inimii tale să fie într-o lume fără ură și invidie. Îndemni inima să înceapă totul din nou.

Atunci când lași, șergi toate supărările pe care nu le meriți. Ștergi discuțiile pe care le-ai avut cu omul care te-a lăsat. Ștergi legăturile cu oamenii care te-au trădat. Ștergi amintirile care te-au făcut să te simți de nimic.

Există ceva minunat în momentul în care pleci, uiți, lași, ierți. Există ceva minunat atunci când te eliberezi de bagajul emoțional care te-a doborât.

Atunci când lași, devii o personalitate care a câștigat o luptă.

Atunci când lași, îți permiți să-ți crești potențialul.

Atunci când lași, deschizi o cale către vindecare, către posibilități, către împlinire.

 

 

 

Sursa :