Iată de ce uneori pauza în relație ne poate ajuta să renaștem iubirea dintre noi

Cu toții suntem ființe umane. Cu toții avem momente când suntem supuși unei mândrii inexplicabile. Deseori se întâmplă să vedem posibilitatea de a ne cere iertare sau de a iniția împăcarea cu partenerul nostru ca fiind una ireală și incredibilă.

În astfel de momente se întâmplă să uităm motivul de ce iubim de fapt persoana de lângă noi.

De ce va-ți blocat în această situație și nu puteți evada din ea de atâta timp? De ce vă mistuie gânduri infinite că nu mai rezistați și că vreți să puneți capăt acestei relații?

Voi spuneți cele mai oribile lucruri posibile partenerului vostru, îi mai spuneți și despre ura grandioasă pe care o trăiți față de el și egalați relația voastră cu cea mai mare greșeală din viață. De ce atunci ați luptat atâta timp pentru a fi împreună?

Cum am și mai spus… Cu toții suntem doar niște ființe umane.

Noi confesăm anumite lucruri înainte de a ne gândi la ele în profunzime. Noi analizăm situația reală și regretăm anumite hotărâri când este deja prea târziu. Noi facem anumite lucruri, doar din motivul că nu știm când exact e momentul potrivit pentru a ne opri.

Vă doriți să păstrați în viața voastră oameni care nu vă sunt indiferenți? Oameni pe care îi iubiți cu adevărat, nu-i așa?

Încercați să luați o pauză.

Opriți-vă și analizați situația. Întrebați-vă pe voi înșivă dacă merită sau nu să ruinați relația la care țineți atât de mult, din cauza unei neînțelegeri?

Gândiți-vă la durerea pe care i-o provocați partenerului.

Realizați faptul că nu câștigați nici un „război” dacă nu cedați la momentul potrivit, din cauza pseudosupremației voastre morale, față de persoana care vă iubește.

Amintiți-vă despre marea iubire care vă înfierbânta sufletul și care vă făcea să adorați viața. Amintiți-vă de grija și toate faptele frumoase ale partenerului vostru și înțelegeți în sfârșit că toți comitem greșeli nesemnificative, dar ele nu trebuie să ne definească viața atât de radical, încât să renunțăm la oameni dragi.

Nu trebuie să vă dați seama de fericirea pe care ați experimentat-o fiind alături de o anumită persoană, atunci când e deja prea târziu. Trebuie să înțelegeți acest lucru la timpul potrivit, așa încât nu veți avea niciodată de regretat, în acest sens.

Sursa :