fb

Iată de ce unele femei iniţiază idile cu bărbaţii însuraţi

În mod firesc, un bărbat infidel este, în majoritatea cazurilor, vinovat de adulterul pe care l-a săvârşit. Totuşi, trebuie să menţionăm anumite trăsături comune ale amantelor acestor bărbaţi, care, într-un fel sau altul, le explică comportamentul nedemn.

Respectul de sine

Unele femei consideră că atenţia din partea bărbaţilor căsătoriţi este flatantă şi măgulitoare. Ele se simt satisfăcute şi impresionate de flirtul cu acest gen de bărbaţi, pentru că li se pare că el valorează mult mai mult, decât o simplă detaşare de rutina mariajului.

Acest fapt este un indicator al complexelor şi neîncrederii în sine, care sunt ascunse după o aparenţă a unei viziuni admirabile asupra propriei lor personalităţi.

Autoritate

Femeia care întreţine relaţii trupeşti cu un bărbat căsătorit se simte mai autoritară. Ea îl controlează şi îl conduce la nivel psihologic, fizic şi poate chiar financiar. Ea îşi dă seama că situaţia îi aparţine, pentru că ştie că bărbatul nu va avea curajul să-i destăinuie adevărul soţiei.

De aceea, ea primeşte satisfacţie de la acest proces, fără să conştientizeze de fapt pagubele pe care le provoacă familiei şi acestui bărbat.

Dorinţa de a întreţine anume acest gen de relaţii

Multe femei îşi doresc relaţii fără a avea vreo obligaţie morală faţă de partener. Ele nu tind spre crearea unei familii sau spre satisfacerea oricărei alte moralităţi sociale.

De aceea, garanţia unei plăceri durabile, dar lipsite de orice obligaţie, este relaţia cu un bărbat căsătorit, care nu-i va cere să-şi schimbe viaţa pentru el, întrucât el deja are un statut social stabil.

Adrenalina

Adesea se întâmplă ca femeile să aibă o tendinţă permanentă spre senzaţii pline de adrenalină. Ideea că fructul interzis e cel mai dulce le intensifică trăirile, dăruindu-le o plăcere trupească şi psihologică, incomparabilă cu orice altceva.

Idilele cu bărbații căsătoriți sunt distrugătoare.

Advertisement

Femei care caută astfel de relații, ascultați-mi sfatul: opriți-vă imediat! Începeţi să vă apreciaţi și să vă iubiţi. Tindeţi să dobândiți relații pe care le meritați. Relaţii în care veți fi iubite și nu veți fi folosite ca divertisment pentru un weekend. Lucrați asupra respectului de sine și asupra viitorului vostru.

Străduiți-vă să găsiți fericirea adevărată, nu relații de ocazie, care vor deveni o altă pagină nesemnificativă în viața voastră. La urma urmei, toate acestea vă vor aduce doar regrete, dușmani și multe alte probleme. Iubiţi-vă şi fiţi fericite!

Source :

krasotka.postimees.me