Iată de ce oamenii cu o inimă bună sunt cei mai deosebiți din lume!

Oamenii cu o inimă bună sunt deosebiți. Ei sunt cei care îți vor justifica faptele rele, chiar și atunci când tu nu o faci. Ei nu caută vinovați. Trebuie să fim conștienți că fiecare este victima unor circumstanțe.

Ei te iartă înainte ca tu să îți ceri iertare. Compasiunea și bunătatea lor sunt calitățile care îi ghidează în viață. Ei nu își acoperă sufletul cu ranchiună, pentru că tot spațiul este umplut cu dragoste.

Ei văd în persoanele din jur doar ce e mai bun, chiar și atunci când calitățile rele sunt mai evidente. Remarcând calitățile bune, ei îi determină pe ceilalți să tindă să rămână fideli imaginii pozitive de sine.

În momentele dificile ei simt nevoia să încurajeze persoanele care se află în impas. Persoanele cu o inimă bună se vor retrage în al doilea plan atunci când vor oferi ajutor altora. În vocabularul lor nu există expresia: ”sunt ocupat”.

Aceste persoane întotdeauna își vor face timp pentru alții, chiar dacă ceilalți nu vor face același lucru.

Atunci te întrebi: de ce ele sunt atât de sensibile? De ce ele sunt atât de grijulii? Nu înțelegi de ce ele tind să ofere atât de mult fără a aștepta ceva în schimb.

Încerci să îți dai seama de ce persoanele cu o inimă bună înseamnă atât de mult pentru fiecare om în parte și pentru umanitate în general.

Cel mai mult la acești oameni te atrage faptul că nu este necesar să depui efort să le meriți atenția. Ei sunt dispuși să primească iubirea din jur, întrucât sunt siguri că o merită, precum și fiecare din noi crede că merită să fie iubit.

Trebuie să știi un lucru: ”Să îți fie frică de ziua când un astfel de om te va părăsi. Cerul deasupra capului nu devine întunecat fără un motiv. Inima nu se transformă în gheață dacă nu a fost tratată cu răceală.”

Sursa :