fb

Iată de ce oamenii care pleacă la timpul potrivit – sunt cei mai fericiţi!

Învaţă să pleci când e cazul.

Asta nu înseamnă să te dai bătut când vezi un obstacol. Înseamnă să laşi în urmă lucurile ce îţi afectează negativ viaţa.

Uneori „să pleci” – e cel mai corect lucru, alteori unicul. Nu trebuie mereu să finalizăm ceea ce facem, uneori e mai logic să începi încă odată de la zero.

1. Demisionează de la serviciul pe care îl urăşti. Sau de la unul în care nu mai vezi perspective. E mai uşor decât pare. Acordă ceva timp pentru meditaţii, pentru a-ţi clarifica gândurile.

2. Nu-ţi mai îndreptăţi banalitatea cotidiană. Încetează să crezi că circumstanţele te depăşesc. Mergi la risc. Ia soarta în propriile mâini.

3. Eliberează-te de relaţiile toxice. Relaţiile care te influenţează negativ nu prezintă valoare. Mai bine treci printr-o despărţire mai dureroasă, decât să faci parte dintr-un cuplu nefericit.

4. Uită de prietenii care doar profită de tine. Cei care îşi permit să ţi se adrese urât, încearcă să pară valoroși pe seama negativismului adresat ție. Cel mai logic e să te scuteşti de această povară.

5. Pleacă din oraşul care nu-ţi mai este drag. Acolo unde nimic niciodată nu se schimbă, unde ştii fiecare colţ de stradă. Oraşul care te-a lovit de prea multe ori. Începe totul de la zero, într-un loc nou.

6. Nu spune „da” atunci când vrei să spui „nu”. Nu-ţi mai pune la risc sănătatea şi starea de bine, din simplul motiv că nu vrei să-i superi pe alţii. Nu te mai supune presiunii. Zi „nu” mai des şi vei observa cum asta îţi va schimba viaţa.

7. Nu-ţi mai fă griji de părerea altora. Nu te supune aşteptărilor celor din jur. Învaţă-te să nu-ţi pese de ceea ce cred oamenii care te înconjoară. Nimeni nu îţi doreşte binele mai mult decât tu însăţi.

Advertisement

8. Nu trăi în trecut. Acceptă prezentul şi gândul că el trebuie trăit la maxim. Uită de greşelile şi eşecurile comise anterior.

9. Nu te mai minţi pe tine. În adâncul sufletului, mereu cunoşti de la ce trebuie să pleci şi cum trebuie să procedezi.

Source :

lifegeek