Iată de ce nu trebuie să permiți unei persoane străine să intre în dormitorul tău!

În timpul somnului omul devine foarte vulnerabil la factorii externi. De aceea este recomandabil să dormi în locuri confortabile, alături de persoana cu care te simți în siguranță.

Cea mai intensă putere energetică o are mama unui nou născut. Pruncul este capabil să adoarmă în mâinile ei chiar și în cele mai aglomerate locuri. Dacă cineva străin va încerca să  îl adoarmă va vedea că copilul va deveni iritat și supărat. Acest lucru se întâmplă pentru că copii sunt hipersennsibili la energia umană.

Maturii sesizează mai dificil această aură, pentru că au trecut deja printr-un proces de adaptare și sunt mult mai rezistenți la schimbări.

Pentru a crea o barieră protectivă în fața energiei negative trebuie să evităm să dormim în spații aglomerate, ca autobuzul și să nu permitem ca în dormitorul nostru să intre persoane străine.

Un alt aspect care stă la baza unui somn bun, care te va alimenta cu o forță pozitivă, este calitatea relațiilor interumane.

Dacă un cuplu simte afecțiune reciprocă, atunci vor avea un somn liniștit împreună, în caz contrar noaptea va fi una tensionată, cu insomnie.

În cazul în care observi că nopțile petrecute alături de partener nu sunt calme și relaxante, trebuie să revizuiești relația voastră și să reflectezi dacă merită să aibă continuitate.

Disconfortul din dormitor este un indicator ale problemelor în plan sentimental. Nu lăsa acest acest fapt nerezolvat. Dacă ai copil, modul în care el doarme deasemenea îți poate spune multe despre atmosfera în casă.

Mulți părinți se plâng că bebelușul lor se trezește de câteva ori pe noapte. Acest scenariu se întâmplă din cauza soților care au un mariaj disfuncțional. Chiar dacă ei nu se ceartă în prezența copilului, el simte că ceva nu e în regulă.

Există și îndrăgostiți care dorm îmbrățișându-se. Acest fapt demonstrează că relația lor este una armonioasă și plină de dragoste. Ei întotdeauna se vor simți bine unul lângă celălalt și nu vor experimenta nesiguranță dacă vor adormi alături. Nu va conta nici în ce condiții vor petrece noaptea, într-o cameră luxoasă ori într-un cort în pădure.

Pentru un somn liniștit alege o persoană cu o aură bună și încearcă să-i oferi aceeași energie în schimb.

Sursa :