Iată de ce nu trebuie niciodată să ne conformăm unei iubiri toxice!

Dragele mele, sunteţi minunate! Meritaţi tot ce-i mai bun. Meritaţi să iubiţi şi să fiţi iubite cu adevărat. Meritaţi admiraţia bărbaților, dar şi o autentică stimă de sine! 

Voi sunteţi demne de un bărbat, care v-ar fi întotdeauna alături.

Nu aveți nevoie de darurile nimănui. Aveți nevoie ca cineva să vă țină de mână atât timp cât vă făuriţi propriul dar al vieţii. Meritați un partener lângă care nu veți regresa, ci veți crește.

Meritaţi un bărbat, căruia nu i-ar fi frică să se aşeze în genunchi, alături de voi, şi să vă îmbrăţişeze în perioadele şi stările depresive prin care treceţi.

Sunteţi demne de dragoste. Genul de dragoste în care grija, bunătatea şi blândeţea reciprocă sunt prioritare.

Mai meritaţi şi nişte ochi care să vă privească lacom, admirându-vă fiecare imperfecţiune. Meritați pe cineva, care v-ar putea analiza sobru, dorind să vă descopere fiecare unghi al sufletului.

Dragele mele, mai meritaţi şi respect. Meritaţi să fiţi respectate pentru ceea ce sunteţi, dar şi pentru ceea ce aţi ajuns, muncind din greu. Meritaţi să fiţi respectate şi pentru un „Nu” ferm şi convingător.

De aceea, nu încurcaţi iubirea autentică cu egoismul cuiva!

Bărbatul care vă iubeşte cu adevărat nu vă va cere să treceţi peste propriile convingeri şi scopuri. Asta nu e dragoste, ci manipulare!

Dacă simţiţi acest gen de presiune, amintiţi-vă de valoarea voastră. Amintiţi-vă de toate acele lucruri, pe care le meritaţi.

Şi fiţi covinse că dacă veţi pleca la timpul şi momentul potivit de lângă o persoană nepotrivită, universul vă va binecuvânta înţelepciunea!”

Sursa :