Iată de ce nici nu îți dai seama cât de mult ea suferă

Nu îți dai seama că suferă, pentru că ea e femeia care își pune un zâmbet fals și știe să arate că e totul în regulă cu ea, chiar dacă în interior o doare. Știe cum să te facă să crezi că la ea totul e bine.

Nu îți dai seama că suferă, pentru că așteaptă să pleci. Pentru că are puterea să se prefacă că totul e bine, dar de îndată ce rămâne de una singură, lasă emoțiile să iasă la suprafață.

Nu îți dai seama că suferă, fiindcă ea este femeia care nu vrea să pară sensibilă, dramatică sau fără voință. Nu vrea să recunoască cât de supărată a fost când nu ți-a păsat de ea…

Nu îți dai seama cât suferă, pentru că nu vrea să mai acorde importanță la nimic. Nu mai vrea să transforme ceva lipsit de importanță în ceva serios.

Nu îți dai seama că suferă, deoarece nici nu ai întrebat-o niciodată.

Nu ai pus întrebări niciodată despre cum i-a trecut ziua, cum gândește, ce părere are, cum se simte. Te-ai gândit doar la tine și ți-a păsat doar de fericirea ta.

Nu îți dai seama că suferă, pentru că tu ești cauza suferințelor ei, cauza durerii ei, a lacrimilor ei. Dar nu te va lăsa să mai continui să faci asta.

Nu îți dai seama că suferă, pentru că încearcă din răsputeri să te scoată din viața ei, te ignoră, te dă la o parte. Încearcă mereu să-și îndrepte atenția spre altceva.

Nu îți dai seama că suferă, pentru că nu vrea să știi că suferă. Vrea să crezi că e bine, că nu ești important pentru ea. Nu vrea să fii mulțumit că ea te iubește, iar tu ești prea nepăsător cu ea.

Nu îți dai seama că suferă pentru că uneori nici ea însăși nu este conștientă de asta. Ea își ignoră sentimentele, le îndepărtează, încearcă să le suprime. Nu crede că mai are timp sau energie să mai aibă grijă și de sentimente.

Sursa :