fb

„Iată de ce m-am culcat cu un bărbat căsătorit și ce lecție importantă am învățat din povestea asta”

Chiar dacă unele femei, care se culcă cu bărbați căsătoriți, într-un final au o anumită emoție față de aceștia și vor o relație „normală” cu ei, această conexiune nu de fiecare dată ajunge la această etapă.

De obicei, forța care îndeamnă o femeie să pornească o „relație” cu un bărbat căsătorit – este nebunia de a avea ceva interzis. De la plăcerea intimă fără obligație până la îndrăgostire, femeile au împărtășit din poveștile lor și din motivele adevărate: de ce s-au culcat cu bărbați căsătoriți și ce lecție au învățat din această aventură.

Regina, 28 de ani: 

„Înainte am lucrat manager, apoi mi-am schimbat serviciul și am trecut în show-business, devenind cântăreață. L-am întâlnit doi ani în urmă, atunci când un prieten m-a rugat să când în trupa lui, iar acest bărbat cânta la chitară.

M-a atras cu umorul său sincer, cu stilul său inconfundabil, cu bunătatea, grija, cu înțelepciunea sa și natura artistică. Între noi s-a creat o chimie inexplicabilă, mie însă îmi era incomod – ținând cont de statutul său de bărbat căsătorit. El însă mă asigura că relația cu soția era la categoria „Nu întreba – nu spune”. I-am propus să-i spună soției despre mine, dar el nu avea curaj. Până la urmă, am cedat și l-am crezut.

Atunci când petreceam timpul împreună, se întâmpla de obicei prin parcuri, în afara orașului sau în studio, acolo unde înregisteam piesele. Îmi plăcea că în așa zisa relație a noastră nu exista presiune, iar asta ne permitea să ne contopim în totalitate. În același timp, în brațele lui mă simțeam îngrozitor: aveam impresia că-i este rușine cu mine.

Atunci când X într-un sfârșit i-a vorbit soției despre mine, aceasta a suferit mult. Nu știu ce s-a întâmplat, dar relația mea cu el s-a sfârșit brusc. El m-a rugat să nu-l mai caut și să nu-l deranjez. Trecuse un an, dar încă mă simțeam vinovată de acea poveste, chiar dacă acum sunt într-o relație cu un bărbat liber și sunt cu adevărat fericită.

Această situație este mult mai delicată decât pare. Sigur, unele femei se complică în asemenea aventură din intenții meschine, ascunse, dar ele sunt puține. De obicei, multe femei cred sincer că se pot descurca, că nimeni nu va suferi, că pot avea grijă de el mai bine decât soția. Firește, până la urmă greșesc. E aiurea să te complici cu un bărbat căsătorit, nu va duce la nimic bun. Doar dacă între voi există acea chimie unică, sacră, nevinovată – dar aceste cazuri sunt extrem de rare.

Ștefana, 27 de ani: 

Ne-am cunoscut trei ani în urmă, pe când eram într-o deplasare de serviciu. Era superiorul meu și mă ajuta. Puțini știau că este căsătorit, întrucât nu puta niciodată inelul.

Era genul de mascul alfa. Deștept, curajos, plin de încredere. Era cu 10 ani mai în vârstă decât mine, ceea ce recunosc că m-a atras în mod inexplicabil. La serviciu îmi făcea complimente, mă încuraja – ceea ce m-a făcut să mă simt în siguranță. Relația noastră a trecut pe neobservate de la prietenie la ceva mult mai intim.

După primul sărut mi-a spus că e căstorit. Nu puteam să cred asta, doar am petrecut atât timp împreună. Mi-a explicat că soția are un comportament lipsit de respect față de el, asta m-a înduioșat. Au fost momente când credeam că e incorect ceea ce fac, dar eram depășită de situație. El îmi aduse dovezi ale neînțelegerii cu soția, acest lucru mi-a dat încredere că totul e sub control.

Faptul că era inaccesibil – asta trezea în mine o dorință să-l am, să fiu cu el. Ped de altă parte, era mereu tristă pentru că nu puteam să ducem o viață normală.

Advertisement

Totul s-a sfârșit atunci când am înțeles că motivele pentru care își învinuia soția era create de el însuși. Am început să mă jignească în mod conștient. Într-o zi aproape că m-a și lovit. Eu l-am lăsat imediat, el a început să plângă. Consuma prea mult alcool și se certa din nimic cu mine. Pur și simplu am avut nevoie de ceva timp ca să înțeleg în ce legătură toxică sunt și că el este un nebun.

M-am despărțit de el, înțelegând că nu are rost. Apoi m-a implorat să mă întorc, doar ca ulterioara despărțire să fie din inițiativa lui. După despărțire, a încercat să se împace cu soția, dar nu a mers. El probabil a înțeles că nicio femeie cu scaun la cap nu va dori să se implice într-o relație cu un idiot. Nu-l mai puteam suporta, îmi era milă,dar simțeam și dezgust. Mi-am promis că nu mă mai complic cu bărbați căsătoriți. Nu are rost, încerci să faci un om fericit și ajungi să strici viețile tuturor. Îmi părea rău doar că atât de mult timp am răbdat prezența lui în viața mea…”

Source :

soulpost