fb

Iată de ce franțuzoaicele sunt atât de fermecătoare! 13 reguli de aur ale femeilor care știu ce-i viața

Putem învăța multe de la franțuzoaice. Stilul lor de viață, felul în care gândesc și reacționează la multe situații, modul în care iubesc, au grijă de ele și înțeleg viața – toate astea sunt adevărate lecții de viață pentru fiecare.

Pentru franțuzoaice viața este frumoasă în toate manifestările ei. Ele cred că femeia este obligată să fie frumoasă. De aia au grijă de ele și în primul rând fac asta pentru sine.

Franțuzoaicele iubesc să trăiască viața și să îmbătrânească. Ele nu se tem să înceapă să totul de la început, pentru că indiferent de orice rămân feminine.

Înălțimea medie a unei franțuzoaice este 1,65m – nu este un model și poate nici cea mai frumoasă. În schimb, ea știe perfect să acopere defectele cu eleganță, accesorii, maniere.

Franțuzoaicele au grijă de tendințele modei, dar nu în mod exagerat. Ele preferă haine și încălțăminte confortabilă. Și nu economiesc pe parfum.

Franțuzoaicele spun: „Pentru a-ți crește dispoziția, uneori este suficient să-ți speli capul”.

Franțuzoaicele au coafuri clasice, preferă simplitatea. Cel mai mult cheltuie pe produsele de îngrijire a pielii. Astfel, salonul de frumusețe este deseori înlocuit cu vizitele la dermatolog.

Marea parte a franțuzoaicelor nu au probleme cu aspectul exterior și silueta. Ele spun: „Cinci minute mănânci – o viață rămâne pe șolduri”.

Ele preferă produse naturale și nu refuză petits riens – plăceri culinare mici. Franțuzoaicele mănâncă multe legume și fructe și beau multă apă. Beau și vin, de cele mai multe ori sec.

Franțuzoaicele aleargă dimineața. Cu orice ocazie merg pe jos, preferă scările în locul liftului. Iar cea mai plăcută, benefică și eficientă gimnastică este sexul!

65% dintre franțuzoaice, făcând cunoștință cu un bărbat, remarcă parfumul acestuia. Cel mai plăcut cadou pentru ele sunt bijuteriile. Nu se grăbesc să-și oficializeze relația și pe primul loc este serviciul.

Franțuzoaicele pun mare accept pe pasiune. Ele iubesc puțin, puternic, pasional, la nebunie, până la moarte, dar în totalitate.

Franțuzoaicele își spun: „Mai bine să regreți că ai făcut, decât să regreți că nu ai făcut niciodată.”

Advertisement

Franțuzoaicele preferă să trăiască și nu să supraviețuiască. Pentru ele nu este important să lungească lucrurile, dar să le trăiască din plin.

Nu facem concluzii, le faceți voi. Trăiți viața așa cum vreți, important e să o faceți cu zâmbetul pe buze. 

Source :

goodhouse