Iată de ce fiecare poveste mare de dragoste începe cu o inimă frântă

Fiecare schimbare majoră în viață începe cu o inimă frântă. Pentru că inima frântă te motivează să te schimbi, să schimbi felul neajutorat în care te simți, să fii responsabilă pentru fericirea ta și să începi să te schimbi pe interior, să cauți modalități să transformi durerea în ceva important, bun, adevărat.

Fiecare mare bătălie începe cu o inimă frântă. Luptă pentru supraviețuire, pentru a fi mai bun, mai puternic, pentru a face față încercărilor și tentațiilor de a întoarce pe cel care a plecat. E o luptă pentru viață. Lupți pentru tine, atunci când nimeni nu o mai face. Înțelegi că nu este cea mai ușoară luptă, dar e cea mai importantă.

Fiecare poveste mare de iubire începe cu o inimă frântă. Atunci te cunoști mai bine decât înainte, începi să remarci lucruri care te deranjează, nu-ți mai este teamă să te îndrăgostești din nou, nu-ți mai este teamă să supui inima riscului, nu-ți mai este teamă să fii slabă și să iubești cu adevărat. Fiecare despărțire este un pas către o iubire mare.

Totul abia începe. 

Puterea și frumusețea ta este incredibilă atunci când suferi. când te forțezi să zâmbești, când ochii îți sunt triști, când sufletul a obosit.

Inima ta frântă demonstrează cine ești cu adevărat, peste ce încercări ai trecut, de ce ești capabilă. Asta te motivează să crezi, să riști, să faci lucruri imposibile, pentru a găsi sensul vieții tale.

Fiecare poveste mare de iubire începe cu o inimă frântă și se sfârșește cu o victorie.

Fiecare poveste mare de iubire începe cu cineva și se sfârșește cu tine. 

Sursa :