fb

Iată de ce femeile se fac tot mai frumoase, odată cu trecerea anilor

E fericit omul care nu are mari așteptări de la viaţă. Care ştie cum să-şi trăiască viaţa, fiind sigur că totul va fi bine şi că nu e nevoie să se streseze.

Frumusețea vine la cei care știu să-şi trăiască viaţa. Cu câțiva ani în urmă, sociologii britanici au realizat un studiu interesant despre frumusețea femeilor. Ei au interogat atât bărbați, cât și femei.

Veți rămâne surprinși, dar 70% dintre bărbați au spus că principala calitate a femeilor pe care o remarcă este încrederea în sine. Anume această trăsătură este ceea ce le face pe femei dorite şi atrăgătoare.

Încrederea în sine, totuşi, este un lucru care vine cu vârsta. Anume atunci când uiţi de complexe, nu mai suferi din cauza mărunțișurilor şi nu mai plângi în baie, până ce ochii ţi se fac roșii. Când te accepți așa cum ești. Doar atunci te poţi simți confortabil, în propriul tău corp.

Mergem mai departe. Ceilalţi 47% dintre bărbați au spus că pentru ei stilul este cea mai atrăgătoare trăsătură a femeii. Când anume ni se dezvoltă simţul stilului? Corect! El apare cu vârsta.

Îmi ador ridurire din jurul ochilor, ele îmi amintesc cât de mult am râs şi m-am simţit bine în viaţă.

Devenim mult mai frumoase cu vârsta. Asta nu este surprinzător. Adesea, ne amintim de fotografiile din vremurile şcolii. Eu nu mă pot uita la ele fără să râd. Doamne, asta chiar sunt eu? Ce era în neregulă cu mine? Arătam ridicol.

Să analizăm lucrurile mai departe, în mod cronologic. La universitate, continuam să arăt puţin ciudat. Cine mi-a spus că această tunsoare îmi stătea bine? Îmi făcea capul să arate ca o cratiță. Acum îmi vine să râd de toate aceste lucruri, pentru că astăzi sunt plină de încredere.

Vârsta – este doar un număr“ – îmi spune prietenul meu, la orice aniversare de-a mea. „Nu-ţi face griji. Sunt doar nişte cifre“. Ambii râdem. El râde pentru că lui într-adevăr nu-i pasă. Iar eu – pentru că vârsta este, într-adevăr, doar un număr nesemnificativ. Astăzi vă pot spune acest lucru cu încredere.

În orice caz, amintiți-vă întotdeauna că, în fiecare an, vei fi tot mai frumoasă și mai frumoasă, indiferent de ce îţi spun ceilalţi. Asta pentru că:

Frumusețea vine după nașterea primului copil

Femeia începe să strălucească din interior. E foarte greu de explicat, dar ea arată de parcă a aflat ceva fascinant, un mister cunoscut numai ei. Această strălucire o face fermecătoare.

Frumusețea vine după o dezamăgire puternică

Esti surprinsă? Dar m-am gândit mult la asta. Femeile care au cunoscut o criză psihologică serioasă și şi-au revenit după asta, devin puternice. O femeie experimentată şi puternică arată mereu atrăgătoare şi misterioasă.

Frumuseţea vine când întâlneşti omul potrivit

Iubirea ne înalță sufletul şi ne face să ne simţim frumoase şi speciale, indiferent de vârsta în care o trăim.

Frumusețea vine atunci când începem să ne iubim pe noi înșine

Anume să ne iubim. Nu să ne justificăm, să ne lăudăm sau să avem grijă de aspectul nostru fizic. Să ne iubim! E o adevărată artă, pe care fetele tinere nu o pot controla. Puterea iubirii de sine este foarte individuală. Dar este extrem de necesară pentru noi. Fără ea nu vom fi niciodată fericite.

Frumusețea vine atunci când femeia îşi găseşte liniştea

Vezi fotografiile cu femeie celebre, admirate de mulți oameni. Sunt femei calme, satisfăcute de propria persoană. Frumusețea nu iubeşte gălăgie.

Iubiţi-vă, sunteţi frumoase! Iubiţi-vă la orice vârstă. În fiecare an, din ce în ce mai mult. Fiţi calme și fericite. Nu uitaţi că vârsta este doar o cifră, care nu spune nimic despre frumuseţea şi valoarea voastră.

Source :

greatpicture