Iată de ce femeile puternice se atașează atât de ușor!

Nu contează, ai fost sau nu cu ea într-o relație. E suficient că ai flirtat. E suficient că i-ai oferit atenție. În secunda când i-ai zâmbit, totul era deja decis. Ea s-a atașat atât de mult de tine.

Nu pentru că e superficială. Nici pentru că ia lucrurile simplu. Ea s-a simțit atrasă de ochii tăi aprinși și de bărbia masculină. Ea s-a simțit atrasă de momentul în care ai făcut-o să se simtă cineva.

Ea a remarcat ceva la tine. O strălucire imaginară care reflecta toate speranțele ei. Viitorul.

E posibil să-i fi fost rănită inima de multe ori. Totuși, ea încă mai speră. Ea s-a îndepărat de oameni anume din motivul că știe cât rău aceștia ăi pot provoca. Și totuși, mai crede în ei. Crede în potenția lul lor de a se schimba. În ideea că într-o zi va întâlni pe acel cineva, care îi va oferi toată prietenia lui și toată dragostea.

Ea speră că tu ești exact acel om. 

Speră că acel bărbat care i-a deschis ușa și i-a scris „Bună dimineața” este un domn adevărat. Ea speră că „apropoape relație” și „prieteni pe interes” vor rămâne în trecut. Că toate lucrurile, toți oamenii și toate momentele care au făcut-o atât de puternică se vor risipi. Ea speră că îi vei oferi ceea ce nu a a vut niciodată: dragostea adevărată.

Să nu-ți fie teamă că ea te va iubi atât de repede. Apreciază dorința ei de a crea ceva cu adevărat sublim, chiar și cu riscul de a fi rănită din nou.

Ea s-a atașat de tine, pentru că vrea toată dragostea ta. Și încrederea ce i-o poți oferi. Vrea să simtă că aparține unui suflet sincer. Vrea să fie în sfârșit slabă. Vrea cu o îmbrățișare să-i alungi toate grijile și supărările. Să-i spui într-o zi: „Totul va fi bine” și să știe că e adevărat.

Ea vrea atingeri care să-i trezească întreg corpul și asta să fie cel mai frumos gest al dragostei tale. Ea vrea să simtă. Vrea cu disperare să fie iubită, dar cu adevărat. Și atunci, când va ști că toate lucrurile se potrivesc, că tu ești UNICUL ei, ea se va așeza cu capul pe brațul tău, va zâmbi împăcată și-ți va mulțumi cu ochii.

Vei ști că emoție mai puternică nu există și că femeia pe care toți o știu puternică e atât de firavă și moale în brațele tale. Vei ști că ea te iubește și că tu simți la fel!

Sursa :