Femeia devine tot mai frumoasă cu trecerea anilor! Cinci motive care-ți vor demonstra asta

Fericit este omul care nu așteaptă nimic, care nu cere și nu pune condiții Universului. Care și-a spus odată dorința și apoi trăiește relaxat, știind că indiferent de orice, totul va fi bine.

Frumusețea vine la femeia care știe să trăiască. Câțiva ani în urmă sociologii britanici au realizat un sondaj interesant – din ce este construită frumusețea unei femei? Au fost chestionați atât femeile, cât și bărbații.

Veți fi uimiți, dar 70% dintre bărbați au zis că cea mai mare calitate pe care o remarcă la o femeie este încrederea în sine. Asta o face pe femeie dorită. Dar încrederea în sine vine odată cu trecerea anilor, cu acumularea experienței, atunci când uiți de complexe, când nu mai plângi în singurătate și te accepți așa cum ești.

Apoi, 47% dintre bărbați au zis că pentru ei este important să vadă la o femeie simțul stilului. Dar când apare stilul? Odată cu trecerea anilor, când ajungem să înțelegem că o pereche de blugi ni se potrivește și alta nu.

Devenim mai frumoase cu anii. Nu este nimic de mirare. Îmi plac ridurile din jurul ochilor, ele îmi amintesc de câte ori am râs până la lacrimi. Acum știu că frumusețea înflorește diferit la fiecare femeie și se manifestă în perioade de timp diferite.

Iată 5 motive pentru care femeia devine tot mai frumoasă cu trecerea anilor:

1. Frumusețea vine după ce naștem primul copil

Femeia începe să lumineze pe interior. Este greu de explicat, dar parcă ea a înțeles ceva ascuns, un mister imens, cunoscut doar de ea. Această lumină o face atât de atrăgătoare.

2. Frumusețea vine după o dezamăgire mare

Femeile care au trecut printr-o criză profundă devin mult mai puternice și bogate sufletește. După asta nu le mai amăgești cu mărunțișuri. Ele nu vor zâmbi vulgar, nu vor mai fi niște copile. Ele își vor putea trăi fericirea așa cum își doresc.

3. Frumusețea vine atunci când întâlnești omul tău

Devii mai încrezută în tine. Știi că acest bărbat nu te place pur și simplu. Ești fericită alături de el, deci și frumoasă. Bărbații potriviți te ajută să ieși din starea ta de inhibare.

4. Frumusețea vine când începi să te iubești 

Anume să te iubești. Nu să te alinți și nici să te plângi pe tot. Nu este ușor, această calitate vine odată cu trecerea anilor. Este cel mai important atribut din viața unei femei.

5. Frumusețea vine atunci când devii liniștită 

Privește pozele Monicăi Bellucci. Cât de liniștită și împlinită este ea. Ai vrea să o iubești și să o admiri. Frumusețea nu cere isterii, nu cere crize inutile.

Vârsta este doar o cifră care nu-ți spune nimic!

Nu aș vrea pentru nimic în lume să mă întorc zece ani în urmă. Am învățat să mă înțeleg. Am învățat să mă iubesc. Asta mi-a dat încredere. Mă iubesc cu trecutul meu, cu experiența mea, cu realizările și înfrângerile mele.

Iubiți-vă, sunteți minunate. Iubiți-vă indiferent de vârstă. Cu fiecare an mai mult.