Iată de ce bărbații vor să se întoarcă la tine, atunci când eşti indiferentă faţă de ei!

Atunci când îl ignori total, el se va simţi atras de tine. El va încerca să se întoarcă în viaţa ta, de parcă totul s-a schimbat peste noapte.

El va dori să se întoarcă, pentru că nu-i place să piardă

Simți că omul de lângă tine vrea să plece. În loc să încerci să-l menții, pur și simplu te liniștești și vezi ce se întâmplă mai departe. Nu-i vorbești despre emoții tale și lucrurile care te deranjează. De obicei anume din acest moment totul devine mult mai interesant.

Bărbații se întorc atunci când îi ignori, pentru că li se pare că au pierdut ceea ce aveau. Ei încep să gândească despre lucrurile pe care le-ar fi avut, dacă ar fi rămas.

Dacă un bărbat se întoarce după ce ai început să fii indiferentă față de el, nu înseamnă că va rămâne alături pentru totdeauna. Uneori el pur și simplu se întreabă de ce nu mai ești la fel de iubitoare și caută răspunsuri.

Fii atentă cu cel care vrea să beneficieze de această situație, pentru că nu vei putea juca la nesfârșit astfel.

El este atras de gândul că nu mai ai nevoie de el. 

Dacă nu-l mai suni la trei noaptea, se întreabă ce se întâmplă. Doar e deprins să fii dependentă de el.

La etapele de început ale relației necesitatea față de partener poate fi uriașă. Dacă partenerul simte că femeia are nevoei de el în exces, el se va îndepărta de ea. Dimpotrivă, atunci când i se oferă acestuia libertatea de acțiune, are impresia că pierde femeia de alături.

Bărbații adoră femeile independente, care se pot descurca de minune și fără ei.

Nu trebuie să ignori bărbatul de care-ți pasă cu adevărat

Să oferi spațiu bărbatului pe care-l iubești, pentru a-i demonstra cât de independentă ești și cât de greu îi este să te cucerească nu este productiv.

Nu trebuie să ignori bărbatul care te interesează cu adevărat. Dacă vrei o relație sinceră cu el, demonstrează-i că-ți pasă. Spune-i despre emoțiile tale. Nu juca aiurea. Un joc început niciodată nu va avea sfârșit.

Viața este prea scurtă pentru a ascunde o emoție adevărată.