fb

Iată de ce unii bărbați sunt atât de atrași de indiferența unei femei!

În acest articol explicăm de ce unii bărbați sunt atât de atrași de indiferența unei femei!

Majoritatea oamenilor nu apreciază îndeajuns lucrurile obținute fără prea mult efort. Din acest motiv, dacă sărim în brațele primului bărbat, el își va pierde rapid interesul. Și dimpotrivă, atunci când ezităm sau ne prefacem indiferente, bărbații au un interes mai sporit.

Acest lucru se explică prin faptul că cel care acceptă prima propunere, nu prea are de unde alege.

În cadrul unui experiment în care au fost implicați mai bine de 1500 de oameni, s-au analizat anumite strategii ale flirtului. S-a demonstrat că majoritatea femeilor tind să pară cât mai dezinteresate. Cele mai populare tactici au fost demonstrarea unei păreri de sine exagerate, flirtul cu alți indivizi și în cursul dialogului – refuzarea actului intim.

În același timp, s-a demonstrat că femeile utilizează sarcasmul mai des decât bărbații.

Desigur, există și bărbați adepți al acestui tip de flirt. Ei tind să fie brutali, uneori dând dovadă de lipsă de respect.

Experții presupun că această diferență în aplicarea artei ignorării la bărbați și femei se datorează unor deosebiri de ordin biologic. Așa cum un act intim întâmplător poate duce la o sarcină neplanificată, femeia tinde inițial să verifice sentimentele și intențiile partenerului.

Adesea, acest comportament din parte unui bărbat poate fi însoțit de un răspuns negativ întrucât femeile nu tolerează o atitudine rece.

Exemplul clasic de comportament este relația dintre domnișoara inaccesibilă și cavalerul care tinde să o cucerească.

E corect că, dacă domnișoara va crea prea multe bariere, într-un final va plictisi bărbatul.

Cel mai bine e să găsiți echilibrul perfect.

Source :