fb

Iată de ce bărbaţii înţelepţi au grijă de femeile de lângă ei!

Se spune că norocul se întoarce cu spatele la bărbaţii care nu respectă femeile. De ce se întâmplă acest lucru?

Capacitatea artistică şi creativă a femeii o depăşeşte pe cea masculină. Se întâmplă ca această abilitate pur feminină să fie atât de puternică, încât să influenţeze nu doar propriul destin, dar şi soarte partenerului.

Când femeia este satisfăcută de relaţia în care este implicată, simţindu-se fericită şi în siguranţă, universul contribuie la consolidarea unei stări spirituale similare partenerului ei. Norocul îl va surprinde, oriunde s-ar afla, făcându-l să se simtă absolut fericit în propria piele.

Şi toate acestea doar datorită unei atitudini corecte faţă de femeia iubită.

Prin prisma femeii, bărbatul poate urma una din aceste direcţii spirituale: prosperarea lăuntrică sau regresul sufletesc.

Femeia se află într-o relaţie foarte strânsă cu energia universală. Motiv pentru care gândurile, aspiraţiile şi senzaţiile ei se materializează mult mai rapid.

Dacă soţia nu este satisfăcută de căsnicia în care este implicată, atunci soţul ei nu mai poate izbuti la muncă sau oriunde altundeva. Astfel se naște un cerc vicios.

Acum aveți răspunsul la întrebarea: de ce bărbaţii înţelepţi au grijă de partenerele lor pe plan spiritual, psihologic, material, etc.? Simplu. Pentru că vor şi ei să fie fericiţi!

Da, la prima vedere sună puţin narcisist, dar acesta e adevărul.

Pentru a avea parte de fericirea individuală, iniţial, trebuie să te asiguri că ai consolidat-o pe cea de cuplu.