Iată cuvintele care omoară dragostea dintre voi. Nu le mai spuneți unul altuia, niciodată

Câteva cuvinte pot să rănească profund o persoană dragă. Cât de conștienți suntem de acest lucru? Suferința provocată de un cuvânt urât poate fi atât de dureroasă și imposibil de uitat.

Aceste cuvinte pot ucide dragostea dintre voi:

”Nu îmi pasă”

Sunt niște cuvinte foarte supărătoare, demonstrează o indiferență totală. Este inadmisibil într-o relație sănătoasă acest lucru. Gândește-te cum te-ai simți dacă ți-ar spune asta omul pe care îl iubești?

”Strânge-ți lucrurile și pleacă”

Îți poți imagina viața fără omul, căruia îi spui aceste cuvinte? Dacă nu ești pregătit pentru consecințe, nu spune niciodată acest cuvinte.

”Treaba ta ce problemele ai”

Partenerului trebuie să îi pese de felul în care persoana iubită a procedat, de problemele pe care le are. Dacă pe partener nu îl preocupă acest subiect, atunci mai putem vorbi despre iubire?

”Fă ce vrei”

Partenerul nu încearcă să vorbească și să înțeleagă problemele tale, el fuge de responsabilitate. Ești sigur că vrei să-ți asumi consecințele acestor cuvinte?

”Este vina ta că am procedat astfel”

Dacă întotdeauna îl vom considera pe partener responsabil de orice, atunci relația niciodată nu va funcționa. Recunoscând greșelile tale, îți demonstrezi că ții la tine și la omul drag.

”Trebuie să îți dai singur seama de ce m-am supărat”

Este aproape imposibil să îți dai seama de ce s-a supărat o altă persoană, chiar și dacă e vorba de partenerul de viață.  Este important ca fiecare dintre voi să vorbească despre ceea ce îl preocupă.