Iată cum trebuie să iubești femeia care a fost trădată

Cea mai mare calitate a unui om este empatia.

Puțini dintre noi sunt capabili, măcar pentru câteva secunde, să se pună în pielea altcuiva și să încerce a trăi emoțiile și sentimentele unui om străin. E mai ușor de criticat și de judecat. Mereu ne pare ușor ceea ce nu am încercat niciodată. Ne este ușor să luăm decizii, doar atunci când dăm sfaturi altora. Ne credem perfecți, până nu ne lovim dureros.

Viața este imprevizibilă, iar oamenii pe care îi întâlnești au un trecut în spate.

Un trecut frumos sau mai puțin frumos. Din momentul în care alegi pe cineva să facă parte din a ta poveste, asumă-ți faptul că acel om vine cu un bagaj emoțional, cu propriile dureri și lecții de viață. Atunci când afli că femeia pe care o iubești a trecut peste o trădare, trebuie să-ți asumi alegerea pe care ai făcut-o.

Mai întâi de toate fii emapatic.

Gândește-te câtă încredere ai mai fi avut tu în oameni, după o astfel de experiență. Oferă-i timp să creadă în ale tale sentimente. Fă-o să înțeleagă că este un om bun și are atât de multe de dăruit.

Nu o judeca dacă uneori este anxioasă. Înțelege fricile pe care le poartă în al său interior și demonstrează-i că alături de tine va avea parte de un altfel de scenariu. În al tău scenariu va fi iubită, prețuită, înțeleasă. Ea în schimb îți va oferi toată dragostea.

Cu drag, Mary!