Iată cum trebuie iubită o femeie care a fost trădată și înșelată în relația trecută

Atunci când afli că partenera ta a fost înșelată de fostul ei, trebuie să-ți schimbi atitudinea față de ea și să o tratezi într-o manieră specială. Te întrebi de ce? Răspunsul e simplu.

Imaginează-ți cum te-ai simți dacă omul pe care l-ai iubit din tot sufletul și în care ai avut încredere absolută, te-a trădat. Atunci când credeai că ai o relație spirituală puternică cu cineva și afli că el pur și simplu te-a mințit tot acest timp, cum te-ai simți?

De aceea, trebuie să depui cât mai mult efort în acest sens, pentru a-i reabilita încrederea în oameni și capacitatea de a iubi cu adevărat.

Ea are nevoie de timp

Nu aștepta de la ea un supraefort în această relație. Cel puțin de la început. Nu aștepta nici dezvoltarea rapidă a lucrurilor între voi. Ea trebuie mai întâi să se reabiliteze spiritual, iar apoi dacă o vei convinge că o iubești sincer, ea se va alătura sentimentelor tale.

Nu o face să se simtă insuficient de bună

Când ești cu ea, fii atent și sensibil la anumite detalii. Nu te uita la alte femei de pe stradă. Nu vorbi despre colegele tale de la muncă într-o manieră provocatoare.

În circumstanțe obișnuite, nu ar fi nevoie să te limitezi, dar în aceste cazuri trebuie să depui un anumit efort.

Fii atent la comportamentul tău

Atunci când ți se pare că te presează cu prea multe întrebări despre unde și cu cine ai fost sau cine te-a sunat, etc., nu trebuie să o judeci sau să reacționezi brusc. Ei îi este pur și simplu frică să nu aibă parte de același scenariu.

Fii deschis cu ea 

Dacă ai avut o experiență neplăcută în relația ta precedentă, spune-i despre acest lucru. Nu fi închis în tine și nu suferi, fără a i te confesa despre acest lucru.

Chiar dacă ți se pare că problema prin care ai trecut tu nu se compară cu a ei, oricum spune-i despre asta. Acest lucru o va face să se simtă mai confortabil, alături de tine – asta vă va apropia semnificativ.

Sursa :