Iată cum sunt femeile într-o relație, conform zodiei acestora

Există câteva trăsături specifice fiecărei zodii. Acestea se reflectă și în cadrul relației (sau căsniciei), evidențiind trăsături pozitive și negative.

Iată cum sunt femeile într-o relație (sau căsnicie), conform zodiei acestora:

Rac (21 iunie-21 iulie)

Dacă ești în căutarea fidelității și stabilității într-o femeie, atunci racul este zodia potrivită. Femeile-rac prețuiesc viața de familie și investesc în ea mult timp și multă emoție. Niciodată nu te va minți.

Pești ( 19 februarie- 20 martie)

Femeile-pești sunt niște partenere extrem de talentate și iubitoare. Ele vor fi gata sa se sacrifice pentru fericirea alesului. O parte va tinde întotdeauna să își exprime sentimentele prin artă, iar cealaltă parte va dori să se dedice creșterii copiilor. Femeile-pești sunt foarte inteligente și fidele.

Balanță ( 23 septembrie- 22 octombrie)

Femeile născute în această zodie sunt extrem de plăcute. Sunt niște gânditori dinamici care își pun scopuri de lungă durată, fiind în stare să își motiveze și partenerul.

Un lucru e cert, în acest sens: niciodată nu te vei certa cu femeia-balanță. Ea este obișnuită să primească întotdeauna ceea ce își dorește, dar prin metode pașnice.

Taur (20 aprilie- 20 mai)

Vei depista că și contradicțiile cu femeia-taur pot stimula pozitiv mariajul. Ele sunt foarte inteligente, de aceea trebuie întodeauna să-ți antrenezi mintea pentru a-i face față. Femeile-taur îndeplinesc perfect atât rolul de soție, cât și pe cel de mamă.

Vărsător ( 20 ianuarie -18 februarie)

Femeia-vărsător este o personalitate puternică și independentă, dar și foarte iubitoare și plăcută. Cel mai important lucru pe care trebuie să îl știți e că urăște să se plictisească într-o relație, motiv pentru care trebuie să eviți această situație.

Capricorn ( 22 decembrie- 19 ianuarie)

Femeia-capricorn se va descurca cu toate trei – casa, afacerea, copiii și o va face foarte elegant. Este extrem de organizată și responsabilă, vei fi nevoit sa te conformezi întotdeauna unui anumit program. Dar cu toate acestea,  este o femeie foarte sensibilă și pasională.

Gemeni (21 mai -20 iunie)

Femeile-gemeni sunt unele dintre cele mai iubitoare partenere pe care le vei întâlni. Este o personalitate multilaterală, creativă și fidelă, dar are și o latură negativă, cea a complexelor, capriciilor și superficialității.

Scorpion (23 octombri- 22 noiembrie)

Alaturi de o femeie-scorpion îți vei descoperi cele mai bune calități personale. În același timp, trebuie să demonstrezi că ai o putere de voință aparte, pentru că această femeie va cere să îi oferi mai mult decât ești în stare.

Fecioară (23 august- 22 septembrie)

Are o imagine clară despre ce e corect și ce nu, de aceea trebuie să te modelezi în conformitate cu idealul ei de „soț perfect”. Dacă te obișnuiești cu această latură a caracterului ei, atunci vei culege roadele unei iubiri extraordinare.

Leu (23 iulie- 22 august)

Femeia-leu îți va oferi tot ce are mai bun, dar îți va fi destul de dificil să faci față schimbărilor ei de dispoziție. Dacă nu va obține ce vrea, asteptă-te la niște crize nervoase.

Berbec (21 martie- 19 aprilie)

Femeia-berbec: o ființă frumoasă și fermecătoare, ambițioasă și sigură pe sine. Este o soție fidelă, însă dacă nu-i vei asigura condițiile unui mariaj perfect, te va părăsi.

Săgetător (22 noiembrie-21 decembrie)

Femeile-săgetător sunt splendide, atâta timp cât fac ceea ce le place. Ele țin foarte mult la propria libertate și chiar dacă au niște parteneri extrem de grijulii, le pasă mult mai mult de propriile planuri artistice.

Sursa :