Cum se sfârșesc chiar și cele mai frumoase și mai puternice relații

Relațiile se sfârșesc atunci când încetați să comunicați.

Când încetați să vorbiți lucruri frumoase, dar și complicate, când încetați să spuneți partenerului cât de mult îl apreciați, când încetați să vorbiți despre ceea ce vă deranjează, dar permiteți emoțiilor să se acumuleze în interior.

Relațiile se sfârșesc atunci când vorbiți despre problemele voastre cu toată lumea și uitați să vorbiți cu omul de alături. Ele se sfârșesc atunci când vă confesați multora, în afară de partener.

Relațiile se sfârșesc atunci când încetați să vă arătați reciproc emoțiile. 

Când vă gândiți că romatismul are termen de valabilitate, când v-ați deprins atât de mult, încât încetați să demonstrați că apreciați gesturile celuilalt. Când începeți să-l percepeți ca ceva al vostru, când încetați să mulțumiți pentru ceea ce este. Relațiile se sfârșesc atunci când omorâți dragostea cu mâinile voastre, când spuneți că dragostea a plecat.

Relațiile se sfârșesc atunci când încetați să vă înțelegeți. 

Când încetați să faceți ceva ca să rămâneți împreună, să faceți acele mărunțișuri care fac lumea mai bună. Relațiile se sfârșesc atunci când creșteți distanța dintre voi și vă pare că sunteți singuri. Când încetați să vă fie dor unul de celălalt.

Relațiile se sfârșesc atunci când decideți să nu mai fiți transparenți. 

Când nu mai sunteți firești, respectiv toate fricile, neîncrederea și cicatricile sunt false. Ele se sfârșesc atunci când partenerul știe doar o parte din tine. Se sfârșesc, atunci când te temi să fii natural în fața celuilalt.

Uneori relațiile se sfârșesc pentru că așa a fost să fie. Uneori se sfârșesc prea repede și din motive incerte, chiar dacă puteau continua. Se sfârșesc pentru că doi oameni sunt prea orgolioși, prea idealiști, prea indiferenți.

Relațiile se sfârșesc atunci când permiți acestora să moară, în loc să lupți pentru ele.

Sursa :