Iată cum poți să găsești iubirea vieții tale cu ajutorul propriei feminități

Femeile contemporane s-au obișnuit cu o realitate dură. Ele își dezvoltă puterea și rezistența lăuntrică pentru a putea avea succes în carieră și în viața personală. Dar ele uită că iubirea nu presupune forță, ci dimpotrivă – sensibilitate.

Atunci când femeile își păstrează acest gen de atitudine și în cadrul relațiilor amoroase, acestea se soldează cu eșecuri constante. Ele sunt absolut sigure de miturile stereotipice, precum că bărbaților le este frică de succesul și puterea spirituală a femeilor.

Toate aceste convingeri poziționează femeia ca fiind victima propriei incapacități de a-și găsi un partener de durată. Adevărul e că bărbații iubesc și admiră femeile de succes, doar că o condiție obligatorie în acest sens este ca ele să nu uite despre feminitatea lor.

De aceea, este foarte important să accepți realitatea așa cum este. Bărbații și femeile au o factură psihologică diferită. Cineva e mai emoțional după natură, iar altcineva e ghidat în mare măsură de o gândire mai obiectivă. Nu are sens să cerem de la bărbați ca aceștia să se comporte diferit de sau să ne plângem că nu-i putem schimba. Cel mai corect e să ne cunoaștem drepturile și obligațiile în cadrul relațiilor și să ne respectăm reciproc, așa încât iubirea noastră să fie definită de o armonie frumoasă.

Valorifică-ți feminitatea. Da, femeile și bărbații sunt absolut egali. Dar problema e că multe femei se decepționează profund când e vorba de manifestarea sensibilității și feminității lor pentru a cuceri un bărbat.

Această „strategie” li se pare nefirească și ipocrită, dar ele greșesc. Ele uită că feminitatea este o trăsătură pur feminină și că ea face parte din natura lor. Indiferent de caractere și preferințe, feminitatea rămâne a fi o calitate comună pentru toate femeile, deși ea își are formele sale de manifestare individuală.

Iubirea are nevoie de energia ta feminină. Ea supraviețuiește doar prin grijă, susținere și mângâiere. Și doar atunci când vei fi gata să-ți dăruiești iubirea, anume sub acest aspect vei putea atrage parteneri impresionanți, care vor emana o puternică energie masculină și care în sfârșit te vor merita.

Nu uita că e foarte important să fii mai blândă. Armonia dintre chakrele energetice feminine și masculine e obligatorie pentru prosperarea oricărei iubiri.

De aceea, tratează totul mai ușor, mai firesc. Nu te complica cu etichete care îți împovărează adevărata ființă, fii tu însăți. Descoperă-ți adevărata fire, prin prisma propriei energii lăuntrice!

Sursa :