Iată cum poți să cucerești un bărbat inaccesibil și să-l faci să te vrea alături

Unele femei atrag bărbați inaccesibili emoțional. Apoi se dezamăgesc, pentru că nu pot dărâma acel zid construit în jurul inimii lui.

Acești bărbați atrag prin lipsa deschiderii. Femeile vor să spargă codul secret al inimii lor, pentru a intra acolo și a descoperi o lume incredibilă. Cu cât mai mult un bărbat respinge femeia, cu atât mai mult ea este atrasă de el, insistând.

Această abordare însă nu este una reușită. Prin acțiunile sale femeia respinge și mai mult pe bărbat. Totuși există modalități să-l cucerești, să-l provoci să iasă din acel spațiu ascuns.

Ce trebuie să faci? Să te detașezi de el și să începi să-ți vezi de viața ta, demonstrând astfel cât de incredibilă și unică ești.

Cu alte cuvinte, cel mai important e să concentrezi toată atenția către tine.

Nu trebuie să aștepți dragoste din partea lui. Atunci când vei avea grijă de tine, dragostea ta va fi suficientă. Iar el va face asta:

– va fi inspirat și va ieși din cetatea lui;

– îi va fi frină să te piardă și te va urmări;

– va avea nevoie de tine.

Atunci când vedem că cineva a devenit stăpânul propriei vieții, suntem inspirați de acea persoană, ne face să vrem și noi mai mult sau să nu dorim să trăim în singurătate. Bărbații simt la fel.

Femeile care tot încearcă să „spargă codul” inimii lui nu vor putea să înțeleagă pe deplin bărbatul, iar relația se va destrăma în scurt timp. Ele vor să-l forțeze să iubească, să-l forțeze să fie altcineva. Iar când vor face asta, se vor pierde.

Femeile nu trebuie să depună mare efort, pentru a cuceri dragostea unui bărbat.

Dacă vrei ca un bărbat inaccesibil, dar bun de tot, să te vrea alături, ai grijă de tine în primul rând, fii pentru el o sursă de inspirație. Atunci dragostea singură va veni la tine.

Source :